ZA MODERNE VOZAČE Mihajlovićeva: Besplatan Wi-Fi na auto-putu do leta!
Foto: Fonet

Na koridorima 10 i 11

ZA MODERNE VOZAČE Mihajlovićeva: Besplatan Wi-Fi na auto-putu do leta!

InfoBiz -

BEOGRAD - Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je danas da bi do početka letenje sezone na autoputu na koridorima 10 i 11 mogao da bude uveden besplatan vaj-faj internet.

- Na našu inicijativu razgovarala sam sa ministrom Rasimom Ljajićem da na koridoru 10, a videćemo i na Koridoru 11 - obezbedimo besplatan vaj-faj i naš dogovor je da pokušamo da to bude, pre svega, na graničnim prelazima, stajalištima, naplatnim rampama i sličnim mestima, rekla je Mihajlovićeva novinarima.

Mihajlovićeva je jutros održala sastanak tim povodom sa ministrom Ljajićem i direktorima Puteva Srbije i Telekoma.

- Verujem da ćemo do početka sezone uspeti da realizujemo ovu našu ideju. To je jako dobro i važno za Srbiju - kazala je ministarka.

Na pitanje kako komentariše to što u javnom prevozu ne funkcioniše dobro vaj-faj zbog ograničenog broja telefona koji mogu da se priključe na internet, Mihajlović je rekla da će razgovrati o tome sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim.

- Sve što možemo da uradimo je da, kada pričamo o vaj-faju na koridoru 10 i 11 da takvih problema neće biti. Kada govorimo o javnom prevozu u Beogradu razgovaraću sa gradonalčelnikom i ako treba to da poprave. Jer, ako ima interneta daj da koristimo, džabe ako imamo na papiru, a ne možemo da koristimo - dodala je Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track