DECENIJA OTVARANJA POZNATOG HOTELA U BEOGRADU: Holiday Inn je uvek in!
Foto: Damir Dervišagić

proslava

DECENIJA OTVARANJA POZNATOG HOTELA U BEOGRADU: Holiday Inn je uvek in!

InfoBiz -

BEOGRAD - Jedan od najboljih modernih hotela u Beogradu, Holiday Inn, ove godine slavi deset godina uspešnog poslovanja u srpskoj prestonici. Brojne zvanice večeras su ispunile Belexpocentar u kom je upriličena svečanost povodom velikog jubileja. Među domaćinima bio je i Živorad Vasić, potpresednik kompanije Delta Holding, u čijem vlasništvu se od 2016. nalazi Holiday Inn, a koji je za Kurir sa ponosom istakao vrhunsko poslovanje koje je ovaj priznati ugostiteljski objekat ostvario u prethodnom periodu.

foto: Damir Dervišagić

- Za prethodnih godinu dana smo uspeli da pomerimo granice u poslovanju u smislu da smo uspeli da napravimo toliko lepih korporativnih proslava i da smo napokon oživeli Expocentar. Napravili smo jednu sinergiju, nedavno smo pustili u rad Interkontinental u Ljubljani, Crown plazu Beograd smo otvorili pre četiri godine, a u međuvremnu smo kupili i Holiday Inn - kazao je Vasić.

foto: Damir Dervišagić

Naš sagovornik je dodao da su velika sredstva uložena u sređivanje soba u hotelu, a u planu je i realizacija jednog potpuno novog koncepta unutar hotela.

foto: Damir Dervišagić

- Prvo smo investirali mnogo novca u sobe i sredili ih, a sledeće godine krećemo sa pravljenjem novog koncepta koji se zove "open lobby" gde ćemo uložiti milion evra u celu recepciju i napraviti jedan brejnstorming koncept koji će moći da se koristi za ljude iz biznisa, da uživaju, da mogu da rade, da imaju brz internet i da mogu da razmenjuju ideje. Mislim da je to novi koncept koji će jako zaživeti - zaključio je Vasić.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Holiday Inn ima četiri zvezdice i otvoren je 16. novembra 2007. godine, a za lokaciju je odabrana glavna poslovna zona Novog Beograda i ulica Španskih boraca. Deo je svetske grupacije Interkontinental hotels grup, a od 2016. nalazi se u vlasništvu uspešne domaće kompanije Delta Holding. Hotel je od aerodroma "Nikola Tesla" udaljen desetak kilometara i četiri kilometra od centra grada. Između ostalog, nudi čak sedam konferencijskih sala i direktnu povezanost sa multifunkcionalnom halom Belexpocentar veličine 2500m2 u kojoj se uz posebne pogodnosti mogu organizovati poslovni događaji, promocije, prijemi, proslave i drugo.

foto: Damir Dervišagić

Živorad Vasić ekskluzivno za Kurir: Delta otvara hotel u Knez Mihailovoj

Jedan od čelnika Delta Holdinga, Živorad Vasić, večeras je prvo za Kurir otkrio da njegova kompanija priprema izuzetan projekat u vidu novog butik hotela u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

foto: Damir Dervišagić

- Krećemo sa gradnjom novog hotela u Knez Mihailovoj ulici u Beogardu, Reč je o Indigo hotelu, takođe u sastavu Interkontinental grupacije. Gradnja počinje u maju sledeće godine i nalaziće se između ulica Kneza Mihaila i Čika Ljubine. Strašno smo ponosni na tih 55 soba koje će biti luksuzne. takođe, od grada čekamo dozvolu za izgradnju prvog Interkontinental hotela u Beogradu, koji će imati pet zvezdica i koji će se nalaziti na Novom Beogradu na prostoru između banke Intese i Hajata. Imamo čvrsto obećanje cele gradske uprave da ćemo tu dozvolu napokon dobiti i da ćemo u maju 2018. krenuti u realizaciju tog projekta vrednog 50 miliona evra - otkrio je Vasić.

foto: Damir Dervišagić

Pored pomenutih hotela, najavljeno je da će ispod novog Indigo hotela u Knez Mihailovoj ulici biti napravljen ritejl centar, a u ceo kompleks će biti uloženo 20 miliona evra.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track