Najnovije vesti

FLY FLY TRAVEL NASTAVLJA DA OSVAJA REGION: Otvorena poslovnica u Tivtu, druga po redu u Crnoj Gori
Foto: Promo

FLY FLY TRAVEL NASTAVLJA DA OSVAJA REGION: Otvorena poslovnica u Tivtu, druga po redu u Crnoj Gori

Biznis

Kompanija Fly Fly Travel proširila je svoju mrežu poslovnica otvaranjem kancelarije u Tivtu, u ulici Druge dalmatinske bb, a poslovnicu je svečano otvorila Gabrijela Glavočić, direktorka Turističke organizacije Tivta. Nakon otvaranja predstavništva u Podgorici, kvalitetom i veoma pristupačnim cenama stečeno je veliko poverenje potrošača i procenjeno je da širenje poslovanja u Crnoj Gori ima potencijal. Ova kompanija je prepoznala Crnu Goru kao veoma atraktivnu destinaciju za razvoj poslovanja, a prilikom otvaranja poslovnice u Tivtu, brend menadžerka Fly Fly kompanije Sanja Milović je izjavila:

 

„Drago nam je da se druga po redu poslovnica u Crnoj Gori otvorila u Tivtu. Smatramo da Tivat kao opština ima veliki potencijal za razvoj našeg poslovanja i ono što možemo da obećamo ovom prilikom je da ćemo se potruditi da svim državljanima Crne Gore kao i uvek pružimo najviši mogući kvalitet i vrlo pristupačne cene. Nakon otvaranja predstavništva u Podgorici započet je naš evropski put razvoja i usledila su otvaranja predstavništava u Sloveniji, Austriji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Turskoj“.

foto: Promo

Razvoj kompanije bez kvaliteta usluge gotovo je nemoguć, što je zapaženo od strane mnogih institucija koje se bave ocenom kompanija iz oblasti turizma. Fly Fly Travel je dobitnik brojnih nagrada za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope, a neke od tih nagrada su: Brand Leader Award, Zlatno Turističko Srce, Biznis Partner i brojne druge.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...