VELIKO INTERESOVANJE ZA NAGRADNU IGRU: Poslato više od 3 miliona koverata za Uzmi račun i pobedi
Foto: Printscreen

građani šalju fiskalne račune

VELIKO INTERESOVANJE ZA NAGRADNU IGRU: Poslato više od 3 miliona koverata za Uzmi račun i pobedi

InfoBiz -

BEOGRAD - Do nedelje, 11. marta, u Posti Srbije registrovano je 3.125.238 pošiljaka za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018.”".

Kako je saopšteno iz Pošte Srbije, zaključno sa 11. martom građani su poslali 3.125.238 koverata sa fiskalnim računima ili slipovima za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018".

Drugo izlačenje održano je u nedelju, glavnu nagradu, stan u beogradskom naselju Braće Jerković, dobio je Uroš Protić iz Arilja, a njegov koverat sa 10 fiskalnih računa, izvukao je bivši golman fudbalske reprezentacije i Partizana, Ivica Kralj.

Dvanaest automobila "fijat 500 L" dobili su Stana Profirović, Milica Paunović, Margit Matatić, Vesna Cvetkovski, Nebojša Mirković, Nevenka Lazić, Jovan Pejičić, Roksanda Armankarević, Ružica Velemirov, Darko Cvetanović, Beba Djorđević i Živa Bogaroški.

Dobitnici 10 vaučera "Tehnomanije" u vrednosti od po 60.000 dinara dobili su Zoran Milić, Radmila Djurđević, Gojko Spasojević, Ljiljana Veselinov, Zvonimir Voler, Željko V. Kovačević, Stefan Djokić, Stevan Rašić, Milan Jakovljević i Marijana Stevanović.

Deset vaučera "Gomexa" u iznosu od po 60.000 dinara dobili su Borka Djekić, Dragica Maćešić, Vlastimir Živić, Marko Stević, Tatjana Živković, Suzana Vasić, Anđel Mihajlović, Radojka Probulović, Ranko Kipić i Miroslav Kandić.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track