ZAVRŠENO IZVLAČENJE ČETVRTOG KOLA NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI: Dušanka i Janko dobitnici dva stana u Beogradu! Evo ko im je doneo sreću!
Foto: PrintScreen

nagradna igra

ZAVRŠENO IZVLAČENJE ČETVRTOG KOLA NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI: Dušanka i Janko dobitnici dva stana u Beogradu! Evo ko im je doneo sreću!

InfoBiz -

Četvrto izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018" počelo je danas 17.25 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS.

Nagrade su dva stana, u Novom Beogradu od 70 kvadrata i u Zemunu od 55 kvadrata, 14 automobila "fiat 500L" i 20 robnih vaučera. Pošta Srbije je saopštila da je za prvi krug nagradne igru stiglo skoro šest miliona koverti.

foto: PrintScreen

Planiran je i drugi krug izvlačenja nagrada koji će trajati od 7. aprila do 5. maja u kojem će biti četiri izvlačenja.

Voditelji su Kristina Radenković i Slobodan Šarenac, a za četvrto izvlačenje pristiglo je ukupno 5.754.681 koverta.

18.22 Naredno izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" je 7. aprila.

foto: PrintScreen

18.20 Dobinik trosobnog stana na Novom Beogradu površine 70 kvadratnih metara, u ulici Mileve Marić Ajnštajn br. 106. Janko Poulić iz Starčeva.

foto: PrintScreen

18.16 Dobitnik stana površine 55 kvadratnih metara u ulici Šumadijska br. 13 u Zemunu u Beogradu dobila je Đurić Dušanka iz Beograda.

18.14 Počinje izvlačenje dva stana u Beogradu, a učesnicima sreću donose fudbaleri Crvene Zvezde i Partizana Nenad Milijaš i Miroslav Vulićević. Oni iz ogromnog bazena, izvlače srećne dobitnike dvosobnog stana u Beogradu, površine 55 kvadratnih metara u ulici Šumadijska br. 13, trosobnog stana na Novom Beogradu površine 70 kvadratnih metara, u ulici Mileve Marić Ajnštajn br. 106.

foto: PrintScreen

18.04 Ovo su dobitnici fiata 500L: Vuk Obradović (Beograd), Ružica Mitevski (Beograd); Marina Ratković (Bačka Topola), Ratomir Stanisavljević (Trstenik), Zeljković Svjetlana (Novi Sad), Biljana Petrović (Beograd), Srbislav Radosavljević (Beograd), Goran Miljuš (Smederevo), Suzana Rašić (Niš), Miljana Daničić (Beograd), Olivera Marić (Zrenjanin), Marijana Tilica (Požarevac), Milica Milojević (Beograd), Mileta Ristić (Mladenovac)

18.00 Jedna izvučena pošiljka od ukupno četrnaest za fijat 500L nije prihvaćena jer je jedan slip iz 2017. godine, a koverta je poslala Slavica Banković iz Zemuna.

foto: PrintScreen

17.52 U toku izvlačenje 14 fiata 500L, a sreću donose srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović i automobilista Miloš Pavlović.

foto: PrintScreen

17.48 Dobitnici vaučera za kućnu tehniku : Radosavljević Leposava (Rakovica), Gojko Panić (Banatski Dvor), Marija Paunović (Sevojno), Amidžić Dušan (Bukovac), Dušan Nikolić (Zrenjanin), Marina Đorđević (Knjaževac), Zorana Lajančić (Nova Varoš), Stjepan Josipović (Novi Sad), Aleksandra Topalović (Čačak), Kantor Stanislava (Bačka Palanka).

foto: PrintScreen

17.42 Mladi glumci Brankica Sebastijanović i Miloš Đurović izvlače potencijalnih deset dobitnika vaučera od po 120.000 dinara za kupovinu kućne tehnike. Sve koverte su ispravne.

17.35 Deset dobitnika vaučera od po 60.000 dinara - Đorđević Tatjana iz Merošine, Mirjana Dejanović iz Kikinde, Letić Georg iz Subotice, Miodrag Jovanović iz Predejana, Danijela Kunić iz Sombors, Milka Pešić iz Beograda, Biljana Marković iz Malog Zvornika, Marković Slavica iz Užica, Aleksandar Jevtović takođe iz Užica, Slobodan Obradović iz Veternika.

foto: PrintScreen

17.33 Jedna izvučena pošiljka od ukupno deset nije ispunila zahteve nagradne igre zato što je jedan fiskalni račun bio manji opd 100 dinara, a poslala ju je Stanišić Jasna.

17.30 Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović rekao je da Vlada Srbije pokušava da smanji sivu ekonomiju, a nagradna igra je jedan od načina, dodavši da ne može da zamisli kako je sve izgledalo pre 10 godina.

foto: PrintScreen

17.25 Prva nagrada su 10 robnih vaučera od po 60.000 dinara koje dobitnici mogu iskoristi supermarketima jednog poznatog domaćeg lanca. Nagrade izvlače baletska umetnica Sonja Lapatanov i njen mlađi kolega Nikola Tomašević.

foto: PrintScreen

17.20 Izvlačenje svih nagrada nadzire petočlana Komisija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Podsetim, pravo učešća u toj nagradnoj igri imaju punoletni građani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji, ako pošalju po 10 računa ili "slipova" izdatih od 1. januara ove godine na iznos od bar 100 dinara. "Slipovi" i računi se šalju odvojeno, u neadresiranim koveratama sa napomenom "Uzmi račun i pobedi 2018", a poštarina se ne plaća. Kao i prošle, i ove godine se opštine i gradovi takmiče u prikupljanju najvećeg broja računa.

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", koju organizuje Vlada Srbije u saradnji s Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj i kompanijama članicama "Saveza za fer konkurenciju", prošle godine je poslato više od 85 miliona računa.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track