PRIZNANJE ZA DOBROTU: Virtus nagrade za filantropiju
Foto: Marina Lopičić

nagrađivanje

PRIZNANJE ZA DOBROTU: Virtus nagrade za filantropiju

InfoBiz -

Virtus nagrade za filantropiju, koju već 11 godina dodeljuje Trag fondacija, juče su dobili Milorad Jurković - Mile Stolar, Vesna Bondžić, koja pomaže obolelima od raka, Jovan Simić, osnivač organizacije Zajedno za život, kao i kompanije „Delta holding“, „Nag“ d. o. o., „Rudnik i flotacija“ d. o. o., Banka Inteza i „Nelt ko“.

„Adrija medija grupa“ dobila je zahvalnicu za medije, za doprinos realizacije Virtus nagrada u 2017. godini, a u ime kompanije zahvalnicu je primila Irena Petrović, direktor marketinga.

Izvršna direktorka Trag fondacije Biljana Dakić Đorđević kaže da u Srbiji jača filantropska zajednica“:

- Skoro 11 miliona evra je iskorišćeno za 1.300 inicijativa u lokalnim zajednicama u Srbiji i regionu. Prisutan je porast trenda davanja. Prošle godine su donacije porasle za više od 25 odsto. Mediji su izuzetno značajni kada je reč o kulturi davanja, oni imaju moć da svima približe snagu dobročinstva.

foto: Marina Lopičić

U dodeli nagrada učestvovali su ambasador SAD Kajl Skat, ambasador Norveške Arne Sanes Bjornstad, zamenica šefa delegacije EU u Srbiji Mateja Norčič Štamcar, ambasadorka Australije Džulija Fini i drugi.

Kurir / S. S.

Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track