Najnovije vesti

BIZNISMENI S BLISKOG ISTOKA POSETILI AMG
Foto: Dado Đilas

uŽivali u najveĆoj medijskoj kuĆi na balkanu

BIZNISMENI S BLISKOG ISTOKA POSETILI AMG

Biznis

„Adrija medija grupu“, najveću medijsku kuću na Balkanu, posetili su Vojin Đorđević, kreator brenda VODAVODA, i Abdulaziz Abdin, generalni menadžer kompanije „Caro General Trading Co. W. LL“, distributer jedine srpske arteške vode u Kuvajtu, Kataru, Saudijskoj Arabiji i Bahreinu.

 

Nisu krili oduševljenje... Vojin Đorđević  i Abdulaziz  Abdin s arapskim biznismenima  u obilasku „Adrija medija grupe“
Nisu krili oduševljenje... Vojin Đorđević i Abdulaziz Abdin s arapskim biznismenima u obilasku „Adrija medija grupe“foto: Dado Đilas

Sa saradnicima iz velikih arapskih kompanija obišli su prostorije AMG, a o svemu su ih detaljno informisali Želimir Bojović, šef korporativnih komunikacija „Adrija medija grupe“, i Milan Rašević, pomoćnik glavnog i odgovornog urednika Kurira.
- Svaka poseta Beogradu je za pamćenje. Ovog puta smo došli kako bismo učvrstili saradnju sa VODAVODOM. U Kuvajtu je VODAVODA naišla na veliki uspeh i za kratko vreme postala glavni konkurent svetskim proizvođačima, za šta su prevashodno zaslužni sastav vode i dizajn ambalaže. Hvala Unicefu, koji je prihvatio našu donaciju, ali i „Adrija medija grupi“, koja nas je ugostila i pokazala na koji način funkcionišu srpski mediji - naglasio je Abdin, koji nije skrivao oduševljenje onim što je video prilikom posete našoj kompaniji.

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...