POČELO VREME SLAVA: Da li znate šta se proslavlja 9. oktobra ove godine?
Foto: Promo

POČELO VREME SLAVA: Da li znate šta se proslavlja 9. oktobra ove godine?

InfoBiz -

Svaka srpska porodica ima svoju slavu, svog sveca zaštitnika. Bez obzira da li ste vernik ili ne, tog dana se okupljaju porodica i prijatelji za svečanom trpezom. Razna udruženja i profesije imaju svoje slave, kao na primer što lekari slave – sv. Vrače, Kozmu i Damjana.

To je dan kojim METRO cash & carry želi da iskaže zahvalnost preduzetnicima, a ove godine posebno ugostiteljima, koji su svakog dana vođeni istom težnjom - da njihova usluga i ponuda budu na vrhunskom nivou. Oni žele da su njihovi klijenti srećni i zadovoljni, ambiciozni su i posvećeni svojim gostima i mušterijama.

foto: Promo

Zato su svi preduzetnici, treću godinu za redom, pozvani da kreiraju svoje specijalne ponude za Dan sopstvenog poslovanja koje će važiti samo 9. oktobra 2018. Zanimljiva i privlačna ponuda je sve što je potrebno da privučete što više komšija da baš sa vama proslave Dan sopstvenog poslovanja. To može biti kombinacija proizvoda ili usluga, popust pri kupovini ili poklon dezert uz kafu. Možete kreirati do 5 specijalnih ponuda, a to kako će one izgledati zavisi od Vaše maštovitosti i mogućnosti.

Korišćenjem specijalno kreirane platforme www.dan-sopstvenog-poslovanja.rs , svi vlasnici malih biznisa mogu da unaprede i još uspešnije predstave svoje usluge i proizvode. OVDE pogledajte kako da u samo tri laka koraka obavestite javnost šta je to što vaš biznis čini posebnim i kako da se besplatno se promovišete.

foto: Promo

Ako i vi volite da budete deo slavlja, tražite najprivlačniju ponudu u svom kraju i istražujete nova mesta na istoj stranici www.dan-sopstvenog-poslovanja.rs. Na mapi markirajte svoju lokaciju i ubrzo ćete dobiti pregled svih specijalnih ponuda u svojoj blizini, ali i dalje, širom cele planete. Ovo je odlična prilika da pronađete dodatne ugođaje u svom gradu i otkrijete nova omiljena mesta.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track