BELGRADE ICO SUMMIT: Upoznajte lično globalne influencere, investitore i preko 20 ICO projekata!
Foto: Promo

BUDUĆNOST CRYPTO I ICO INDUSTRIJE

BELGRADE ICO SUMMIT: Upoznajte lično globalne influencere, investitore i preko 20 ICO projekata!

InfoBiz -

Belgrade ICO Summit je najveći ICO dogadjaj u Jugoistočnoj Evropi i održava se 13. novembra u hotelu Crown Plaza u Beogradu.

Učesnici će imati priliku da razmene mišljenja i ideje, da se neformalno konsultuju sa međunarodnim ekspertima, evaluiraju i investiraju u pre-ICO projekte po dosta povoljnijim uslovima od tržišnih, ostvare kontakte i iniciraju buduću saradnju.

Ako ste ulagali ili nameravate da ulažete u crypto valute obavezno se prijavite OVDE. Prijava je besplatna, a omogućava vam kontinuiran pristup ekskluzivnim informacijama o perspektivnim ICO i pre-ICO projektima nezavisno od toga da li ste u mogućnosti da dodjete na Summit.

Ukoliko ste u prilici, svakako vam preporučujemo i da ne propustite Belgrade ICO Summit, a svoje mesto možete rezervisati OVDE.

foto: Promo

Besplatne karte

Zvezda prethodne crypto konferencije u Beogradu, a verovatno i jedan od najuspešnijih pre-ICO-ova bio je projekat AirPod, koji je za relativno kratko vreme u Beogradu prikupio preko 4,29 miliona dolara kroz prodaju tokena.

Radi se o projektu koji ima čvrstu podlogu u realnom biznisu. AirPod snabdeva aerodrome, železničke stanice i ostala prometna mesta luksuznim kapsulama za spavanje.

U znak zahvalnosti i podrške organizatorima konferencije AirPod svima onima koji investiraju u AirPod tokene u iznosu od 300 dolara ili više poklanja beplatnu kartu za Belgrade ICO Summit. Tako da pored potencijalne višestruke zarade na ceni ovog tokena, učesnici dobijaju i besplatnu kartu.

Kupovinom tokena postajete de-facto suvlasnik luksuznih kapsula za spavanje i za to dobijate mesečnu zaradu, nezavisno od toga da li ste uložili 100, 1.000 ili 5.000 eur, zaradu ostvarujete proporcionalno ulogu.

Za više informacija i uputstvo kako da investirate u AirPod tokene popunite kratak formular.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track