Najnovije vesti

IZVANREDNI RAST PROMETA I OVE GODINE: Potvrđuje  veoma uspešno poslovanje dm drogerie markt u Srbiji
Foto: Vesna Stojanović i Alexandra Olivera Korichi direktorke dm Srbija i dm Makedonija

Saopštenje za medije

IZVANREDNI RAST PROMETA I OVE GODINE: Potvrđuje veoma uspešno poslovanje dm drogerie markt u Srbiji

Biznis

Beograd, 23.10.2018. godine – Sa rekordnim prometom od 10,9 milijardi RSD i rastom od 29,3 odsto kompanija dm drogerie markt je zaključila poslovnu 2017/18 godinu u Srbiji, što je rezultat uspešnog i odgovornog poslovanja. Kompanija dm trenutno posluje sa prodajnom mrežom koju čini 91 prodavnica širom Srbije i sa preko 850 zaposlenih.

dm je u Evropi ostvario rekordan promet od 10,7 milijardi EUR i potvrdio lidersku poziciju na evropskom tržištu. Grupa dm drogerie markt trenutno posluje u 13 zemalja Evrope, sa mrežom od preko 3.500 prodajnih objekata i sa preko 61.000 zaposlenih.

„U prethodnoj godini intenzivno smo radili na inoviranju naše ponude proizvoda i usluga, kao i uvođenju novih brendova. Opredeljenost i posvećenost lokalnom tržištu rezultiralo je sa preko 12 miliona obavljenih kupovina u protekloj poslovnoj godini, što potvrđuje poverenje koje smo stekli kod naših kupaca.“, istakla je Alexandra Olivera Korichi, direktorka dm drogerie markt Srbije i Makedonije.

Pored toga, dm drogerie markt se pokazao kao vrlo poželjan poslodavac koji svojim zaposlenima obezbeđuje snažnu podršku, tržišno atraktivne zarade i mnoštvo dodatnih benefita - dve dodatne zarade u toku godine, besplatne zdravstvene preglede, kao i besplatne kurseve nemačkog jezika

U protekloj poslovnoj godini, kompanija dm drogerie markt je kroz različite humanitarne projekte donirala preko 4,5 miliona RSD.

Kako bi doprinela razvoju domaće proizvodnje i konkurentnosti na našem tržištu kompanija dm je pokrenula projekat „dm inkubator”, koji srpskim proizvođačima pruža mogućnost da kroz kvalitativan mentoring razviju svoj proizvod i plasiraju ga na domaće tržište kroz lanac dm prodavnica.

(Promo - tekst / Foto:Vesna Stojanović i Alexandra Olivera Korichi direktorke dm Srbija i dm Makedonija)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...