15 GODINA POSTOJANJA I RADA: Slovenački poslovni klub od ideje do jubileja
Foto: Privatna Arhiva

Proslava

15 GODINA POSTOJANJA I RADA: Slovenački poslovni klub od ideje do jubileja

InfoBiz -

Članice SPK su društveno odgovorne kompanije koje svoje poslovne ciljeve
ostvaruju uz puno uvažavanje poslovnog okruženja, lokalne zajednice i životne
sredine u kojima rade

Slovenački poslovni klub (SPK) svečano je obeležio svoj jubilej, 15 godina uspešnog rada i kontnuiranog i stabilnog rasta u Srbiji!

SPK danas predstavlja značajan i uticajan faktor u poslovnim krugovima u Srbiji i Sloveniji.

Slovenačke i srpske kompanije ali i kompanije iz drugih zemalja, koje posluju na ovim tržištima, prepoznaju svoj interes u saradnji sa SPK-om i pridružuju se.

Članice SPK su društveno odgovorne kompanije koje svoje poslovne ciljeve ostvaruju uz puno uvažavanje poslovnog okruženja, lokalne zajednice i životne sredine u kojima rade.

Slovenački poslovni klub već 15 godina veoma uspešno spaja privrede Srbije i Slovenije, rečeno je na koktelu, upriličenom u hotelu Hajat.

Kako je rastao, klub je kontinuirano širio lepezu svojih usluga i aktivnosti, prilagođavao se željama i zahtevima svojih članova ali i okruženja.

foto: Privatna Arhiva

Dodata vrednost za članove, poslovne saradnike i prijatelje kluba je oduvek bila premisa svih aktivnosti kluba. Prijateljske veze, saradnja među članovima, saradnja sa državnim organima Srbije i Slovenije, državnim komorama, poslovnim udruženjima, mogućnost edukacije, savetovanja, moralnost u donošenju svake odluke – to je sve ono što odlikuje klub i danas.

Danijela Fišakov
Danijela Fišakov foto: Privatna Arhiva

Ovim povodom, predsednica kluba mr Danijela Fišakov je dodelila zahvalnice i plakete ličnostima, institucijama i kompanijama koje su posebno doprinele razvoju i trajanju kluba:

"Od osnivanja Slovenačkog poslovnog kluba, kada je za prvog predsednika izabran gospodin Jure Toplak, tadašnji direktor predstavništva “Gorenja” u Srbiji, pa do današnjih dana u članstvu SPK je bilo preko 600 kompanija, a u događajima je učestvovalo preko 40.000 učesnika.

foto: Kurir

Svako od tih brojnih učesnika, gostiju, kompanija, njihovih predstavnika i zaposlenih je svojim stilom i svojim rukopisom ispisivao po neko slovo pa, bogami, i čitave stranice ove naše uspešne priče. Ove večeri ćemo se podsetiti na neke od tih pojedinaca, institucija i kompanija i zvanično im zahvaliti na značajnom doprinosu uspešnoj priči, zvanoj Slovenački poslovni klub", istakla je Danijela Fišakov.

(Kurir.rs)

foto: Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track