SUPER SRBIJA: Osam preduzetnika u trci za ostanak na policama Rode!
Foto: Promo

SUPER SRBIJA: Osam preduzetnika u trci za ostanak na policama Rode!

InfoBiz -

Iz nedelje u nedelju predstavljali smo inspirativne priče osam malih preduzetnika, učesnika Super Srbija projekta. Lako su osvojili srca i naših čitalaca i gledalaca TV Prve, jer su svi do jednog hrabri, kreativni i istrajni! Puni pokretačke energije, pokazali su nam da je uspeh u Srbiji moguć, ali da ne nastaje tokom noći. Uz pomoć Direct Medije i Rode koji su pokrenuli projekat Super Srbija, uspeli su da izlože svoje proizvode na police odabranih Roda marketa i da dobiju medijski publicitet.

Srećni epilog ali samo za neke od preduzetnika će biti ostanak na policama i u 2019. godini, o čemu odlučuju i rezultati prodaje.

Podsetimo se još jednom ovih porodičnih manufaktura, bračnih i životnih saputnika, drugara iz škole i sa sporta, a iznad svega vrednih ljudi. Podržimo ih do samog kraja kupovinom njihovih sjajnih proizvoda!

Fatalni začini

Šarmantni i preduzimljivi Milan, Saša i Mirko su u selu Vukićevica kod Obrenovca osnovali plantažu egzotičnih papričica i malu drugarsku kompaniju Fatalni začini. Ponudili su potrošačima eksluzivne i neviđeno ljute sosove i sušeni dimljeni paradajz u maslinovom ulju.

foto: Promo

Freshka gora

Sanja Kun i Vlastimir Topličević su skromni i istrajni životni partneri koji u Novom Sadu već dugi niz godina imaju porodičnu manufakturu potpuno prirodne kozmetike Freshka gora. Na police Rode su izložili svoje deo stikove u četiri mirisne note.

foto: Promo

Razbeerbriga

U samom srcu Novog Sada, Boris, Endru, Boško i Nemanja, otvorili su prvu zanatsku pivaru u ovom gradu pod imenom RazBeerbriga. Ljubav prema dobrom pivu pretvorili su u uspešnu poslovnu ideju, a pred potrošače izašli sa ponudom od pet varijanti domaćeg kraft piva.

foto: Promo

Kiki Pets

Iz velike ljubavi Andree Nanut i Nemanje Lukovića prema psima, rodila se ideja o brendu aksesoara za ljubimce u trendu. Ovaj beogradski par je osnovao Kiki Pet Accessories u čijoj su ponudi šareni I kvalitetni povoci, ogrlice, mašne i bandane.

foto: Promo

Radanska ruža

Priča sa obronaka planine Radan kod Lebana nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Samohrane majke i žene sa invaliditetom sa juga Srbije, okupljene u socijalnom preduzeću Radanska ruža, prave zimnicu po staroj recepturi – blagi i ljuti ajvar i peglanu papriku.

foto: Promo

Zlato u tegli

Koristite med kao hranu, da ga ne biste koristili kao lek, kažu znalci. Vođeni ovom logikom, Miroslav i Jelena Mutić iz Nove Pazove hrabro su se upustili u proizvodnju meda, koji su oplemenili zdravim dodacima čia semena, kakao praha, koprive, borovnice i maline.

foto: Promo

ArchiPLAY

Biljana i Bratislav Branković iz Beograda su arhitekte, edukatori i roditelji, a stoje iza proizvoda ArchiPLAY konstrukor set, edukativne igračke koja razvija kreativnost, motoriku i sposobnost apstraktnog i prostornog razmišljanja kod dece različitih uzrasta.

foto: Promo

Sirana Jovanović

Zvonko Jovanović, mašinovođa u penziji, zajedno sa suprugom i četvoro dece, pokrenuo je proizvodnju retkog sira na ovim prostorima. Carski sir Sirane Jovanović može se pronaći u Roda marketima u tri varijante: klasik, sir za žalfijom i sir sa lavandom.

foto: Promo

Projekat Super Srbija pokrenuli su Direct Media i Roda u želji da na veliko tržište izvedu 8 malih preduzetnika i pruže im priliku da postanu stalni dobavljači Roda marketa. Preduzetnici čiji proizvodi osvoje srca potrošača i pokažu zavidne rezultate prodaje, dobijaju šansu da potpišu jednogodišnji ugovor sa Rodom i osiguraju svoje mesto na policama i u 2019. godini. Samo jedan od njih, koji pored prodaje bude podjednako uspešan i u zadovoljavanju kriterijuma koji se tiču opšteg odnosa prema projektu, poštovanja rokova isporuke, spremnosti da se unapredi i promoviše svoj proizvod, poneće laskavu titulu HIT proizvoda.

Podržite svoje omiljene proizvode kupovinom u Rodi!

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track