PROIZVODI SUPER SRBIJE: Idealan poklon za novogodišnje praznike
Foto: Promo

PROIZVODI SUPER SRBIJE: Idealan poklon za novogodišnje praznike

InfoBiz -

U susret novogodišnjim praznicima, osam malih preduzetnika učesnika Super Srbije se baš potrudilo, a ništa manje od njih nismo ni očekivali! Osmislili su i proizveli novogodišnji asortiman proizvoda koji plene ukusima, dizajnom ambalaže, kvalitetom i prazničnim duhom! Namera ovih osam malih manufaktura je bila da pred Novu godinu naprave i ponude proizvode za svačiju trpezu i za svačiji dom. Kupovinom njihovih proizvoda u odabranim Roda marketima ne samo da im pomažete da ostanu na policama Rode i u 2019. godini, već i skidate kapu njihovim idejama, preduzetničkom duhu i posvećenosti. A možda vam budu i inspiracija, pa se do kraja ovog teksta rode neka nove preduzetničke ideje!

Fatalni začini

Samo za gurmane koji umeju da cene kvalitetan „vatreni“ zalogaj, na police Rode sa gazdinstva iz Vukićevice, stiže „Fatalna kutija“ novogodišnji set koji sadrži dva proizvoda: Fatalni Blago ljuti sos od paradajza i Fatalni Jalapeno umak. Provereno plene ljutinom i aromom originalnog semena koje se pažljivo neguje.

foto: Promo

Freshka gora

Specijalno za potrošače Rode, porodična manufaktura prirodne kozmetike Freshka gora izložila je novogodišnju varijantu svog deo-stika sa prazničnim mirisom eteričnog ulja narandže, cimeta i karanfilića. I ovo je ručno rađen, prirodni dezodorans od kokosovog ulja, pčelinjeg voska i ekstrakta ruzmarina.

foto: Promo

Razbeerbriga

Zanatska pivara RazBeerbriga je, pred potrošače Rode, a u susret prazničnim zdravicama, izložila Božićno tamno pivo „Barleynalian Revelry“. Ovo crno, jako, nepasterizovano, nefiltrirano pivo proizvedeno je na tradicionalan način, isključivo od prirodnih sastojaka, hmelja, kvasca, vode i slada.

foto: Promo

OVDE pogledajte novu epizodu Super Srbije i kako su se preduzetnici snašli u direktnoj prodaji

Kiki Pets

Ako vašeg ljubimca želite da počastite specijalnim stajlingom za Novu godinu, Kiki Pet Accessories domaći brend ručno pravljenih modnih dodataka za pse, osmislio je jedinstveni novogodišnji dizajn za vaše ljubimce. Ovaj set kvalitetnih modnih dodataka za pse sastoji se od povoca, ogrlice, mašne i bandane.

foto: Promo

Radanska ruža

Slatko od dunja sa orasima – od toga nema ništa slađe u zimskim jutrima. Upravo takvo slatko spremilo je socijalno preduzeće Radanska ruža iz Lebana za sve potrošače Rode. Ovaj proizvod ručno su radile vredne ruke samohranih majki i žena sa invaliditetom, po tradicionalnim receptima i od ukusnog i zdravog povrća ubranog na obroncima Radan planine.

foto: Promo

Zlato u tegli

Višnja, kakao i med je savršena dezertna kombinacija i odlična priprema organizma za hladne zimske dane. Specijalno za potrošače Rode, porodični pčelinjak Zlato u tegli pripremio je ovu novogodišnju mešavinu prirodnog vrcanog cvetnog meda, uz visok udeo polena, liofilizovanog praha višnje i kakao praha.

foto: Promo

ArchiPLAY

Ako vam nedostaje još jedna jelka u stanu, a istovremeno želite da zabavite svoju decu pametnom igrom, tu je ArchiNOVA, novogodišnji konstruktorski set u obliku jelke koji može da vam posluži i kao ukras. Novogodišnji konstruktor set osmišljen je u saradnji sa pedagozima: uklapanje elemenata razvija finu motoriku, jača mišiće šake i prstiju i razvija kreativnost.

foto: Promo

Sirana Jovanović

I porodična proizvodnja tvrdih i ekstra tvrdih sireva iz Smedereva, želela je da obraduje potrošače Rode novim proizvodom pred praznična gošćenja. Iznedrila je Carski sir u novogodišnjem izdanju: Carski sir Rendani – Srpski parmezan, rađen po tradicionalnoj recepturi od sirovina provereno vrhunskog kvaliteta.

foto: Promo

Podržite svoje omiljene proizvode kupovinom u Rodi!

Projekat Super Srbija pokrenuli su Direct Media i Roda u želji da na veliko tržište izvedu 8 malih preduzetnika i pruže im priliku da postanu stalni dobavljači Roda marketa. Preduzetnici čiji proizvodi osvoje srca potrošača i pokažu zavidne rezultate prodaje, dobijaju šansu da potpišu jednogodišnji ugovor sa Rodom i osiguraju svoje mesto na policama i u 2019. godini. Samo jedan od njih, koji pored prodaje bude podjednako uspešan i u zadovoljavanju kriterijuma koji se tiču opšteg odnosa prema projektu, poštovanja rokova isporuke, spremnosti da se unapredi i promoviše svoj proizvod, poneće laskavu titulu HIT proizvoda.

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track