ADRIA MEDIA GROUP ORGANIZUJE KONFERENCIJU “DIGITALNO BANKARSTVO”: Saznajte koji su novi izazovi digitalnog doba u bankarstvu
Foto: Promo

ADRIA MEDIA GROUP ORGANIZUJE KONFERENCIJU “DIGITALNO BANKARSTVO”: Saznajte koji su novi izazovi digitalnog doba u bankarstvu

InfoBiz -

Konferencija „Digitalno bankarstvo“, u organizaciji Adria Media Groupa, biće održana u Beogradu 20. maja 2019, u hotelu Falkensteiner, sa početkom u 10 časova.

Digitalizacija na svetskom nivou prožima sve oblasti svakodnevnog poslovanja. Odgovarajući na izazove digitalnog doba i potrebu građana da efikasno upravljaju vremenom i novcem, banke su integrisale napredne tehnologije u poslovanje. Ipak da bi se implementirale inovacije i digitalizacija zaživela na svim nivoima, potrebno je da dođe do promene navika korisnika usluga, zaposlenih u organizacijama, kao i njihove edukacije.

Konferenciju će otvoriti ministar finansija Siniša Mali i viceguvernerka Narodne banke Srbije Dragana Stanić.

Smatra se da su nordijske zemlje pioniri u razvoju onlajn bankinga u svetu. One su danas lideri kada je u pitanju onlajn poslovanje i primer su uspešnog razvoja bankarskog sektora u svetu. Da li bankarski sektor u Srbiji ide u korak sa svetom po pitanju tehnologija i inovacija za transformaciju bankarstva? Može li se govoriti o digitalnoj zrelosti bankarskog sistema u Srbiji?

Lideri digitalizacije u bankarstvu govoriće o budućim trendovima i novoj eri poslovanja, kao i glavnim područjima digitalnih promena u bankarskom sektoru i inovacijama koje nas čekaju.

Pozivamo vas da prisustvujete konferenciji koja će se održati 20. maja 2019. godine s početkom u 10.00h, u hotelu FALKENSTEINER, Bulevar Mihaila Pupina 10K, Beograd.

Broj mesta je ograničen.

Prijavite se na conference@adriamedia.rs

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track