IZUZETNA SARADNJA SA KINESKOM KOMPANIJOM! Ana Brnabić: Očekujem da će do kraja godine biti otvorena deonica Koridora 11 od Surčina do Obrenovca!
Foto: Beta/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

profesionalan odnos

IZUZETNA SARADNJA SA KINESKOM KOMPANIJOM! Ana Brnabić: Očekujem da će do kraja godine biti otvorena deonica Koridora 11 od Surčina do Obrenovca!

InfoBiz -

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da svi projekti koje u Srbiji realizuje kineska kompanija "China Communications Construction Company" dobro napreduju, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima.

Brnabić je, kako se navodi, rekla da je saradnja Vlade Srbije sa tom kineskom kompanijom "izuzetna".

"Zahvaljujući profesionalnom odnosu ove kompanije, svi projekti koji se realizuju u Srbiji dobro napreduju, a saradnja je izuzetna", rekla je Brnabić.

Dodala je da je veoma zadovoljna početkom izgradnje deonice autoputa Preljina – Požega i izrazila očekivanje da će do kraja godine biti otvorena deonica Koridora 11 od Surčina do Obrenovca.

"Sada ćemo se fokusirati na to da radovi na brzoj saobraćajnici Novi Sad – Ruma na Fruškogorskom koridoru počnu u poslednjem kvartalu ove godine", rekla je Brnabić.

Predstavnici kompanije CCCC su se, kako se navodi, zahvalili Vladi Srbije na poverenju i naglasili da će, kao i do sada, radove izvoditi na najkvalitetniji i najsavremeniji način, uz poštovanje dogovorenih rokova.

Sagovornici su potvrdili da se aktivnosti na izgradnji kinesko-srpskog industrijskog parka u Beogradu nastavljaju zadovoljavajućim tempom, a u toku su i aktivnosti na pripremi projekta izgradnje autoputa od Požege do Boljara na granici sa Crnom Gorom.

Kurir.rs/Beta/Foto: Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track