Najnovije vesti

NIS RASPRODAJE APARTMANE U BULJARICAMA, A SIMPO HOTEL U VRANJU: Od početne cene vrti se u glavi, pogledajte koje su to pare!
Foto: Youtube Printscreen

aukcija 16. avgusta u 11 sati u novom sadu

NIS RASPRODAJE APARTMANE U BULJARICAMA, A SIMPO HOTEL U VRANJU: Od početne cene vrti se u glavi, pogledajte koje su to pare!

Biznis

BEOGRAD - Naftna industrija Srbije objavila je danas prodaju nekoliko apartmana u Buljaricama na crnogorskom primorju, po početnoj ceni od 448.000 evra.

U oglasu objavljenom u dnevnoj štampi navodi se da će aukcija biti održana 16. avgusta u 11 sati u prostorijama NIS u Novom Sadu.

foto: Youtube Printscreen

Pravo učešća na aukciji za prodaju apartmana u Buljaricama, opština Budva, imaju sva pravna i fizička lica koja su uplatila depozit u visini 10 odsto u dinarskoj protivvrednosti.

Zainteresovani mogu da se prijave za učešće na aukciji do 9. avgusta. Buljarice se nalaze južno od Petrovca, 48 kilometara od aerodroma u Tivtu.

Na prodaju Simpov hotel Pržar, početna cena 3,8 miliona evra

Jedan od simbola vranjskog turizma hotel Pržar, koji je u vlasništvu akcionarskog društva "Simpo" oglašen je na prodaju, a početna cena hotela i pripadajućih objekata iznosi više od 3,8 miliona evra.

Kako se navodi u tekstu oglasa, hotel ima površinu od 1.252 kvadratna metra, apratmanski smeštaj zauzima 390 kvadrata, a zemljište je površine 19.282 kvadratna metra.

Početna cena nepokretne imovine koja je predmet prodaje iznosi 3.828.141,04 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

Hotel Pržar biće prodat po sprovedenom postupku prikupljanja pisanih ponuda, najpovoljnijem ponuđaču, koji će biti izabran, navodi se, na osnovu visine ponuđene cene.

Rok za dostavljanje ponuda je 27. jul ove godine.

Hotel ima tradiciju dužu od tri decenije i nalazi na brdu Pržar tri kilometra od centra Vranja.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...