Najnovije vesti

TESLA AUTOMOBILI STIŽU U SRBIJU: Čast nam je da otvorimo prodavnice u domovini Nikole Tesle
Foto: Youtube printscreen

gigant dolazi u region

TESLA AUTOMOBILI STIŽU U SRBIJU: Čast nam je da otvorimo prodavnice u domovini Nikole Tesle

Biznis

Elon Mask, direktor kompanije Tesla, koja je poznata po električnim automobilima koje proizvodi, najavio je otvaranje Tesla prodavnica u Srbiji i regionu početkom sledeće godine.

 

- Učinićemo konačno Nikolu Teslu ponosnim jer ćemo njegove automobile dovesti u njegov zavičaj - napisao je on na društvenim mrežama.

 

Prodavnice ce otvoriti, pored Srbije, i u Slovačkoj i Hrvatskoj.

 

Inače strani mediji zaključuju da je ovo savršena posveta srpskom naučniku koji je inspirisao električne automobile čija prodaja u Americi raste.

 

Oni podsećaju i da je ime Tesla je baš uzeto jer je Nikola Tesla pre skoro 150 godina sam proizveo asinhroni trofazni motor, koji se mogao ponašati i kao generator u istom trenutku. Baš takav motor su iskoristili inženjeri ove kompanije u proizvodnji svojih prvih proizvoda.


Vaše potrebe i snovi često zahtevaju da se prilagođavate neplaniranim okolnostima. I baš zato se keš kredit UniCredit Banke prilagođava vama, sa niskom kamatnom stopom i periodom otplate skrojenim po vašoj meri. Odaberite svoj ritam otplate kredita i pratite ritam svojih snova.

 

Kurir.rs/IBTimes.com

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...