KOMPANIJA BAMBI: Odgovorni prema zajednici i okruženju
Foto: Promo

Bambi

KOMPANIJA BAMBI: Odgovorni prema zajednici i okruženju

InfoBiz -

Društveno odgovorno poslovanje sastavni je deo identiteta i poslovne kulture kompanije Bambi. Ta odgovornost se pre svega vidi u odnosu prema potrošačima, ali i zaposlenima, prirodi i društvenoj zajednici u kojoj posluje. Kao pouzdan partner, već dugi niz godina kompanija Bambi vodi računa o zajednici u kojoj posluje i izdvaja značajna sredstva za podršku namenjenu za obrazovanje i nauku, kulturu, umetnost i održivi razvoj. Svim tim konkretnim projektima kompanija Bambi se trudi da pruži doprinos razvoju i podizanju društvene svesti i kvaliteta života, čime takođe daje primer drugima.

foto: Promo

Za sve aktivnosti na polju održivog poslovanja i društvene odgovornosti, kompanija Bambi je do sada više puta nagrađena.

I u godini koja je na izmaku, kompanija Bambi se trudila da svojim primerom na polju društvene odgovornosti utiče na poboljšanje situacije u brojnim oblastima. Tako je početkom 2019. godine kompanija Bambi donirala kompletan mobilijar savremenog igrališta vrtiću Bubamara u Požarevcu.

Pored toga, u oktobru mesecu pokrenut je i projekat „Važna si“, u okviru kojeg su organizovani besplatani mamografski pregledi za zainteresovane žene na teritoriji Grada Požarevca uzrasta od 45 do 69 godina. Akcija u oktobru je realizovana uz podršku Ministarstva zdravlja, grada Požarevaca, kao i Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“, koji su takođe prepoznali važnost teme borbe protiv raka dojke, kao i rane dijagnostike i same prevencije.

I u ovoj godini zaposleni kompanije uzeli su učešće u brojnim volonterskim akcijama, a Bambi je od strane Globalnog Saveta za čistu energiju bio jedan od dobitnika nagrade za energetski menadžment.

foto: Promo

U kompaniji Bambi verujemo da se uspeh ne meri samo dobrim poslovnim rezultatima, već i odgovornošću prema ljudima i zajednici u kojoj poslujemo. Kao odgovoran partner društva, naša obaveza je da nastavimo sa CSR aktivnostima i da se u svojim poslovnim strategijama pridržavamo društveno odgovornog poslovanja, jer pored toga što je to dobro za naše poslovanje, dobro je i za čitavu zajednicu,”, istakao je u izjavi za Kurir Nemanja Brković, senior menadžer za komunikacije i korporativne poslove u kompaniji Bambi.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track