Najnovije vesti

MK Group odlučila da ne koristi mogućnosti iz uredbi koje je Vlada Srbije usvojila
Foto: Promo

MK Group odlučila da ne koristi mogućnosti iz uredbi koje je Vlada Srbije usvojila

Biznis

Kompanija MK Group pozdravlja i podržava mere koje će omogućiti privredi Republike Srbije da lakše prebrodi krizu izazvanu pandemijom virusa COVID-19. Svesni teške situacije u kojoj se nalazi domaća privreda, MK Group je zajedno sa svojim kompanijama članicama donela odluku da ne koristi mogućnosti koje proizilaze iz uredbi koje je Vlada Republike Srbije usvojila. Na ovaj način će budžet Republike Srbije imati na raspolaganju dodatnih 5 miliona evra.

Ovim želimo da izrazimo solidarnost i pružimo podršku bržem oporavku naše privrede. Takođe se nadamo da će i druge velike korporacije, koje imaju mogućnost, postupiti na sličan način. Ovakvim odricanjem omogućićemo više finansijskog prostora za opstanak onih privrednih subjekata koja nisu u mogućnosti da se samostalno nose sa ovom vanrednom situacijom.

Kao društveno odgovorna kompanija, od samog početka izbijanja pandemije, MK Group je aktivno uključena u borbu protiv virusa COVID-19. Podsećamo da je Miodrag Kostić, predsednik kompanije MK Group, ustupio kapacitete hotela u Novom Sadu Institutu za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut”, a kompanija je donirala proizvode, novac za nabavku medicinske opreme i humanitarnih paketa i za te svrhe do sada je izdvojila 43 miliona dinara.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...