NEVEROVATNE VESTI DOLAZE IZ LESNINE- DO 36 RATA BEZ KAMATE! Lesnina nagrađuje kupce za lojalnost
Foto: Promo

NEVEROVATNE VESTI DOLAZE IZ LESNINE- DO 36 RATA BEZ KAMATE! Lesnina nagrađuje kupce za lojalnost

InfoBiz -

Lesnina Srbija odlučila je da nagradi sve svoje kupce za lojalnost iskazanu tokom prethodnog perioda i poklonjeno poverenje uprkos aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u zemlji.

Sada u Lesnini možete kupiti najkvalitetnije nemačke kuhinje po meri na čak 36 rata bez kamate.

Od ponovnog ulaska na naše tržište kvalitetne i moderne kuhinje su zaštitni znak Lesnine, a nemački kvalitet od sada će biti još pristupačniji našim građanima.

„Iako imamo najširi mogući asortiman nameštaja i opreme za domaćinstvo, nemačke kuhinje po meri definitivno su nešto po čemu smo mi najprepoznatljiviji.

Naši kupci su u prethodnom periodu prepoznali sve napore koje smo uložili da kupovina u Lesnini bude maksimalno bezbedna za zdravlje kako njihovo, tako i naših zaposlenih.

Ova akcija je naš način da im se odužimo za to što su u tako velikom broju odabrali Lesninu kao mesto gde će opremiti svoj dom.

Od sada, u našem prodajnom centru mogu da kupe sve nemačke kuhinje po meri na 36 rata bez kamate, dok sav ostali asortiman mogu da kupe na 24 rate bez kamate.

Želeli smo da napravimo neku veliku akciju kako bismo pokazali koliko cenimo lojalnost, posebno u teškim vremenima, i nadam se da smo u tome i uspeli.“, rekao je direktor Lesnina Srbija, g.Aleksandar Pavićević.

Činjenica da, pored kuhinja, koje su dostupne na 36 rata bez kamate, sav ostali asortiman u Lesnini možete kupiti na 24 rate bez kamate, sigurno će motivisati potrošače da u još većem broju posete Lesnina prodajni centar u Novom Sadu, kao i sajt www.xxxlesnina.rs .

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track