Najnovije vesti

KOGA BUDU IZVUKLI, STVARNO JE SREĆNE RUKE: 9,7 miliona koverata u igri Uzmi račun i pobedi 2020!
Foto: Printskrin RTS

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti

KOGA BUDU IZVUKLI, STVARNO JE SREĆNE RUKE: 9,7 miliona koverata u igri Uzmi račun i pobedi 2020!

Biznis

BEOGRAD - Četvrto izvlačenje drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", biće održano u subotu, 13. februara u 17.55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

U subotnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila FIJAT 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Fantastičan odziv građana za učešće u nagradnoj igri nastavlja se iz dana u dan. Samo u toku jučerašnjeg dana, na dobro poznatu adresu stiglo je blizu 140.000 koverata iz cele Srbije, tako da u ovom trenutku za subotnje izvlačenje vrednih nagrada konkuriše više od 9.700.000 koverata, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Podseća se da se sve koverte poslate u prvom krugu i dalje nalaze u studiju i sve one ravnopravno učestvuju u izvlačenju.

Građani još imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova. Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće danas do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošal?u koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1.septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati Uzmi račun i pobedi 2020. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Do kraja drugog kruga ostalo je još tri izvlačenja, a finalno izvlačenje u kome će biti dodeljen stan u Beogradu na vodi odigraće se 27. februara.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...