M&M Militzer & Münch Serbia NASTAVLJA DA POMERA GRANICE I ŠIRI SVOJE KAPACITETE
Foto: Promo

M&M Militzer & Münch Serbia NASTAVLJA DA POMERA GRANICE I ŠIRI SVOJE KAPACITETE

InfoBiz -

Usled porasta potražnje za uslugama, a radi povećanja spremnosti da odgovori na nove izazove i zahteve, M&M Militzer & Münch Serbia je preko sestrinske firme Rosenberg doo investirao 8 miliona evra u kupovinu logistickog centra u Dobanovcima, ukupne povrsine skladisnog kapaciteta od 11.000 metra kvadratnih, kao i kancelarijskog prostora od 3.000 metra kvadratnih.

M&M Militzer & Münch Serbia trenutno radi i na optimizaciji pretovarnih manipulacija kroz izgradnju cross-dock terminala sa 16 utovarnih, odnosno istovarnih rampi, povrsine 1.000 metra kvadratnih.

Izaci zahtevima trzista i sve vecim kupovinama preko online platformi, M&M Militzer & Münch Serbia automatizuje proces sortiranja, kao i proces picking-a robe, novim masinama za sortiranje i picking, koje ce biti u funkciji od 15 jula o.g. Nova softverska resenja pick-by-light omogucavaju trostruko brzi picking robe za online kupce. Na taj nacin se stedi na vremenu, kao i umanjivanje gresaka prilikom pickovanja i pakovanja robe.

M&M Militzer & Münch Serbia će u naredne dve godine investirati dodatnih 10 miliona evra u dogradnju skladisnih kapaciteta povrsine 15.000 metra kvadratnih, opremljenim regalnim skladistima u kome mogu da se smeste 20.000 paleta, koje će još više doprineti boljem povezivanju i izgradnji još uspešnijeg odnosa Srbije sa ostatkom sveta.

Ovim potezom M&M Militzer & Münch Serbia pokazuje težnju da svojim klijentima obezbedi kvalitetniju uslugu, ponudi još veće kapacitete, kao i da nastavi sa ulaganjima u Srbiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja