PREMIJERKA BRNABIĆ U VRANJSKOJ BANJI: Hotelski kompleks prekretnica za srpski turizam
Foto: screenshot Tanjug

posao za 350 ljudi

PREMIJERKA BRNABIĆ U VRANJSKOJ BANJI: Hotelski kompleks prekretnica za srpski turizam

Biznis
13:48h

Premijerka Ana Brrnabić obišla je danas Vranje i Vranjsku banju, u kojoj se gradi jedan od najmodernijih hotelskih kompleksa u Srbiji i poručila da će taj hotel vratiti popularnost jednoj od "kraljevskih" banja naše zemlje.

"Ovaj projekat je od strateškog, kapitalnog značaja ne samo za Vranjsku Banju već za ceo srpski turizam. Ovo je kompleks kakav ćemo po prvi put imati u Srbiji, on će nas staviti na evropsku mapu turističkih destinacija. On će biti prekretnica za srpski turizam", poručila je premijerka.

Predsednik opštine Vranjska Banja Dragan Sentić istakao je da će 350-oro ljudi dobiti posao u tom kompleksu, što će zadržati mlade ljude u Banji.

Navodeći da će hotelski kompleks učiniti jedne od najtoplijih banja u Evropi turističkom destinacijom ne samo u okvirima Srbije već Balkana, Sentić je naveo da se hotelski kompleks vredan 90 miliona evra gradi zahvaljujući "Milenijum rizortsu".

Osnivač hotela Nikola Avram kazao je da će objekat imati 40.000 kvadrata, 190 soba i biće jedan od najmodernijih hotela u Srbiji.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track