Najnovije vesti

ON JE KUPIO GENEKS! Poznati vlasnik elitnih lokala u Beogradu iskeširao je 20 miliona evra, a EVO ŠTA je sve u njegovom vlasništvu
Foto: EPA Andrej Cukic, Instagram/aleksandar_kk

Eureka Bar

ON JE KUPIO GENEKS! Poznati vlasnik elitnih lokala u Beogradu iskeširao je 20 miliona evra, a EVO ŠTA je sve u njegovom vlasništvu

Biznis
09:27h

Geneks kula prodata je danas za 2,4 milijarde dinara (oko 20,4 miliona evra), a pobednik licitacije je firma Eureka Bar čiji je jedini vlasnik, prema zvaničnim podacima APR, Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac.

Za kupovinu se nadmetalo sedam kupaca, a firma kupac osnovana je 2011. godine i bavi se uslugama pripremanja i posluživanja pića, a u trci za kupovinu Zapadne kapije Beograda, bili su:

  • NR DEVELOPMENT
  • Singidunum univerzitet
  • Zvonko Gobeljić
  • Tardycon holding limited
  • Samers
  • Exeone
  • Eureka Bar

Ko je Aleksandar Kajmaković?

Aleksandar Kajmaković je poznat po tome što drži brojne eminentne lokale u gradu - vlasnik je restorana Bottega, restorana "Temperament" koji se nalazi u Beton hali, potom noćnog kluba "La Fayette" u Karađorđevoj ulici, kluba "Casina" na Terazijama, ujedno je vlasnik i hotela "Casina", zatim kluba "Teatro" u Sarajevskoj, te splava "Port" kod Ušća, potom "Caffe Theatre" poznatiji pod nazivom "Kod konja", potom kafića "Boutique 1, 2 i 3" i ekskluzivnih apartmana pod istim imenom, a u Skadarliji drži "Tri šešira", "Dva goluba" i"Zlatni bokal".

Kako su ranije preneli mediji Aca Bosanac poseduje i luksuzni vozni park među, a među automobilima koje ima su "mercedes CLK 230", "maserati", nekoliko džipova, među kojima je i "hummer".

Kurir.rs/MONDO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja