POČINJE NOVA SEZONA EMISIJE "KOJEKUDE PO SRBIJI"! Ne propustite "Šetnju kroz vekove" sa Vukašinom danas u 13.30
Foto: Promo

POČINJE NOVA SEZONA EMISIJE "KOJEKUDE PO SRBIJI"! Ne propustite "Šetnju kroz vekove" sa Vukašinom danas u 13.30

InfoBiz -

Počinje nova sezona emisije "Kojekude po Srbiji" sa Vukašinom Grozdanićem, a prvu epizodu možete pogledati već danas u 13.30 časova na Kurir televiziji!

U prvoj epizodi nove sezone emisije "Kojekude po Srbiji" Vukašin nas vodi u "Šetnju kroz vekove". Želeći da dočara priče koje su u našoj neposrednoj blizini, a nismo ih svesni vodi nas u Aranđelovac, gde je obišao Risovačku pećinu, arheološki lokalitet Dvorine, kao i u Čortanovce, Golubince i Narodni muzej u Beogradu.

Tvrdeći da se zanimljivosti nalaze gde god uboli prstom na karti Srbije, upoznaje nas sa raznim arheološkim lokalitetima, iskopinama iz doba Rimljana, ali nam i otkriva da u Srbiji postoji mumija koja se čuva u Narodnom muzeju, dok je mumija koja se nalazi u Arheološkom muzeju u Zagrebu "boravila" jedno vreme i u selu Golubinci. U svakoj epizodi, Vukašin se nađe u nekoj novoj ulozi. Ovaj put se okušao kao neandertalac, ali se nije tako slavno završilo.

Počevši od danas, svake subote na Kurir televiziji očekuju vas nove zanimljive priče naše zemlje, tradicije i istorije koje će na jedinstven i zabavan način dočarati Vukašin Grozdanić.

Ne propustite prvu epizodu u novoj sezoni emisije "Kojekude po Srbiji" sa Vukašinom Grozdanićem danas u 13.30 časova na Kurir televiziji!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja