PRODUŽEN ROK ZA SUBVENCIJE: Isplaćeno više od 100.000 davanja po hektaru, a ovim poljoprivrednicima dato više vremena za prijavu
Foto: Fonet

subvencije

PRODUŽEN ROK ZA SUBVENCIJE: Isplaćeno više od 100.000 davanja po hektaru, a ovim poljoprivrednicima dato više vremena za prijavu

InfoBiz -

Za oko 100.000 poljoprivrednih proizvođača već su isplaćena davanja po hektaru. Javni poziv za za ovu državnu subvenciju u iznosu od 9.000 dinara raspisan je 7. aprila, a poljoprivredni proizvođači će svoje zahteve moći da podnose do 31. maja.

Кao što je najavljeno, nema čekanja zatvaranja javnog poziva, već se poljoprivrednicima sredstva isplaćuju odmah po obradi zahteva, kako bi što pre došli do novca koji im je potreban.

Subvencija po hektaru obuhvata 6.000 dinara plus 3.000 dinara regres za gorivo, a interesovanje poljoprivrednika je veliko i do sada se po ovom javnom pozivu prijavilo 235.000 proizvođača.

U toku je javni poziv za subvencije za krave za uzgoj teladi za tov, a kako bismo izašli u susret poljoprivrednicima da stignu da prikupe dokumentaciju i prijave se za željenu subvenciju, krajnji rok za prijavu je produžen do 15. maja.

Javni poziv za subvencije za krave za uzgoj teladi za tov je raspisan 10. aprila i prvobitno je bilo predviđeno da traje do 10. maja.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track