Dinkić o reformi Poreske uprave

Privredna komora Vojvodine

Dinkić o reformi Poreske uprave

InfoBiz -
Cilj savetovanja je da predstavnici Ministarstva finansija i privrede i nadležni za reformu Poreske uprave u razgovoru sa računovođama iz novosadskog Udruženja vlasnika računovodstvenih agencija (UVRA) razmotre probleme u radu Poreske uprave

BEOGRAD - Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić govoriće danas na savetovanju "Reforma Poreske uprave", u Privrednoj komori Vojvodine u Novom Sadu, saopštilo je resorno ministarstvo.

Cilj savetovanja je da predstavnici Ministarstva finansija i privrede i nadležni za reformu Poreske uprave u razgovoru sa računovođama iz novosadskog Udruženja vlasnika računovodstvenih agencija (UVRA) razmotre probleme u radu Poreske uprave, što je jedan od prvih koraka u procesu reforme tog državnog organa, navodi se u saopštenju.

Savetovanju će prisustvovati i savetnik ministra finansija i privrede za reformu Poreske uprave Ivan Simić, savetnica ministra finansija i privrede Milica Bisić, v.d. direktora Poreske uprave Ljiljana Kovačević, kao i članovi UVRA iz Novog Sada.Dinkić će posle toga sa saradnicima posetiti filijale Poreske uprave u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track