Koučing bez granica sa Džonatanom Pasmorom

Interaktivna radionica

Koučing bez granica sa Džonatanom Pasmorom

InfoBiz -
Pasmor, jedan od najuglednijih evropskih mislilaca, pisaca i istraživača u oblasti koučinga, prvi put će se susresti sa našim direktorima kompanija, menadžerima, stručnjacima za ljudske resurse i drugima koji žele da unaprede svoje poznavanje koučinga kao jedne od najperspektivnijih profesija današnjice

BEOGRAD - U utorak, 27. novembra, u Sava centru (sala 5/I) od 9 do 16 časova, u okviru projekta „Koučing bez granica", održaće se interaktivna radionica pod nazivom „Primenjeni koučing u modernom biznisu - ideje i koncepti, psihologija liderstva ikoučing", koju će voditi gost iz Velike Britanije prof. dr Džonatan Pasmor.

Pasmor, jedan od najuglednijih evropskih mislilaca, pisaca i istraživača u oblasti koučinga, prvi put će se susresti sa našim direktorima kompanija, menadžerima, stručnjacima za ljudske resurse i drugima koji žele da unaprede svoje poznavanje koučinga kao jedne od najperspektivnijih profesija današnjice. Radeći kao kouč na projektima za McDonald's, PWC, IBM i mnoge druge, Pasmor je stekao bogato praktično iskustvo koje će pokušati da prenese učesnicima radionice.

Pored toga, on je i dobitnik CA Globalne nagrade 2010. godine, prezenter na Evropskoj ICF konferenciji i autor deset uticajnih knjiga o koučingu.

Organizator interaktivnih radionica na kojima će gostovati najbolji stručnjaci iz oblasti koučinga iz inostranstva jeste Brain Tree, čiji direktor Nenad Stanić kaže: „Brain Tree projekat „Koučing bez granica" ima za cilj da u Srbiju dovede najznačajnije i najpoznatije profesionalce iz sveta biznisa i life koučinga, kako bi podržali razvoj srpskih kompanija i upoznali našu javnost sa potencijalom koučinga kao profesije. Kreiran je raznovrstan i zanimljiv program interaktivnih radionica koje detaljno predstavljaju koučing profesiju kao jednu od najperspektivnijih profesija današnjice. Posle gostovanja dr Pasmora, očekuju nas još četiri događaja u 2013. godini".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track