FORUM SRBIJA U BEČU 2015: Biznismeni traže partnere u Austriji
Foto: Fonet Aleksandar Levajkovic

Četvrti put

FORUM SRBIJA U BEČU 2015: Biznismeni traže partnere u Austriji

InfoBiz -
Menadžeri kompanija iz Srbije imaće priliku da se, u direktnim razgovorima, upoznaju sa predstavnicima austrijskih firmi koje su zainteresovane za poslovanje u našoj zemlji

BEOGRAD - Sa investicijama od 2,6 milijardi evra Austrija je bila vodeći strani investitor u srpsku privredu od 2000. do 2013, a priliku da taj plasman poprave strani privrednici će imati već sutra na poslovnom forumu „Srbija u Beču 2015“.Na ovom skupu će austrijskoj poslovnoj zajednici biti predstavljen investicioni ambijent u Srbiji i rezultati reformi usmerenih na unapređenje uslova poslovanja. Četvrti po redu poslovni forum te vrste održava se u organizaciji Privredne komore Srbije i Privredne komore Austrije.

Na skupu u Beču učestvovaće 45 srpskih kompanija, a najviše prijavljenih firmi je iz oblasti prehrambene industrije, prikupljanja sekundarnih sirovina, reciklaže i komunalne privrede, saopšteno je iz PKS. Menadžeri kompanija iz Srbije imaće priliku da se, u direktnim razgovorima, upoznaju sa predstavnicima austrijskih firmi koje su zainteresovane za poslovanje u našoj zemlji. U Srbiji je registrovano oko 450 firmi sa austrijskim kapitalom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track