OTVOREN SAJAM PRIVREDE U MOSTARU: Vučić Plenkoviću poklonio SRPSKU ČOKOLADU
Foto: Vlada Srbije

Manifestacija do 8. aprila

OTVOREN SAJAM PRIVREDE U MOSTARU: Vučić Plenkoviću poklonio SRPSKU ČOKOLADU

InfoBiz -

MOSTAR - Premijer Srbije Aleksandar Vučić poklonio je danas hrvatskom kolegi Andreju Plenkoviću čokoladu proizvedenu u Srbiji, tokom obilaska štanda na kojem su, u okviru Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, predstavljene srpske kompanije.

Vučić je, po otvaranju 20. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, zajedno sa predsednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem, hrrvatskim premijerom Adrejom Plenkovićem i članovima predsedništva BIH Mladenom Ivanićem i Draganom Čovićem obišao štandove izlagača, među kojima i štand srpske privrede.

Foto: Vlada Srbije
Foto: Vlada Srbije

Na štandu na kome se predstavljaju proizvodi iz Srbije, Vučić je hrvatskom kolegi poklonio "sprsku" čokoladu.On je sprskim privrednicima i političarima iz regiona ukazao na kvalitet sprskih proizvoda i na potrebu privredene saradnje u regionu.

PREMIJER U MOSTARU: Vučić obišao memorijalnu sobu Alekse Šantića

Vučić u Mostaru predvodi državno privrednu delegaciju Srbije.Mostarski sajam se održava na 400 kvadratnih metara prostora, a izlagaci ce biti svetski renomirane kineske firme, kao što su telekomunikacijski giganti Huawei i Zhong Xing Telecommunication - ZTE, proizvodac bele tehnike Gree Elecrtic i svetski vodeci proizvodac gradevinskih i rudarskih mašina LiuGong.

Foto: Vlada Srbije
Foto: Vlada Srbije

Mehanizam „16+1" pokrenule su 2012. godine vlasti NR Kine zajedno sa vlastima 16 država Centralne i Istocne Evrope, ukljucujuci i BiH, a s ciljem poboljšanja bilateralnih i multilateralnih projekata.

PREMIJER NASTAVIO POSETU MOSTARU: Vučić se sastao sa Denisom Zvizdićem

Sajam će trajati do 8. aprila.

VUČIĆ U MOSTARU NA RADNOJ VEČERI: Po svaku cenu sačuvati mir i stabilnost u regionu

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VEST 04.04.2017: Ko je ubio 11 ljudi u moskovskom metrou?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track