BESPLATAN ULAZ DO KRAJA LETA: Kupališna sezona na otvorenim bazenima u Varvarinu, doneta odluka koja će obradovati građane (FOTO)
Foto: Kurir/Ž.M.

za sve kupače

BESPLATAN ULAZ DO KRAJA LETA: Kupališna sezona na otvorenim bazenima u Varvarinu, doneta odluka koja će obradovati građane (FOTO)

Društvo -

Sezona kupanja na otvorenim bazenima Sportskog centra „Temnić” u Varvarinu ove godine je kasnila zbog velike sanacije bazena i loših vremenskih prilika koje su i usporile radove na tom projektu.

U takvoj situaciji menadžment ove ustanove je, u dogovoru sa lokalnom samoupravom, doneo je odluku da do kraja sezone ulaz na bazene bude besplatan.

- Za razliku od prošle godine, kada su otvoreni bazeni krenuli sa radom 25. juna, ove godine zbog sanacije velikog i dečijeg bazena, u vidu zamene cementne košuljice, postavljanja novog hidroizolacionog sloja i kompletnog farbanja oba bazena, kasnimo sa početkom kupališne sezone i iz tog razloga, ali i zbog toga što je ostalo još samo mesec dana letnje sezone, u dogovoru sa lokalnom samoupravom doneli smo odluku da ulaz za sve kupače, do kraja sezone, bude besplatan.

1 / 3 Foto: Kurir/Ž.M.

Tokom sezone kupanja, radiće i restoran u okviru kompleksa, sa bogatom i raznovrsnom ponudom hrane i pića, izjavila je direktorka SC „Temnić” Ana Vidojević.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track