Kapiten Partizana i fudbaler Zvezde: Munich X je najbolji!

Pr tekst

Kapiten Partizana i fudbaler Zvezde: Munich X je najbolji!

Zabava -
Saša Ilić i Filip Kasalica uživali su otkrivajući nove modele brenda Munich X. I ako imaju različite poglede na mnogo stvari, složili su se, da je Munich X najbolja sportska obuća za sve. Profesionalne sportiste pa i one, koji vole sportsku modu

BEOGRAD - Kapiten Partizana Saša Ilić i fudbaler Crvene Zvezde Filip Kasalica danas su u XYZ Premium Fashion Store na doručku s novinarima u fer plej stilu davali izjave i uživali otkrivajući nove modele brenda Munich X. Iako imaju različite poglede na mnogo stvari, složili su se da je Munich X najbolja sportska obuća za sve, profesionalne sportiste i one koji vole sportsku modu.

„Munich X je španski porodični brend sa istorijom proizvodnje obuće od 1939. Od 1953. počinje sa proizvodnjom patika za mali fudbal, pa su po tome postali poznati i prepoznatljivi. Više puta su proglašeni za najbolji brend patika za mali fudbal. Zadnjih 10 godina fokusiraju se na fashion modele, spajajući sportsku tehnologiju sa fashion dizajnom. Brend je poslednjih godina doživeo veliku ekspanziju, pa smo ponosni da ga predstavljamo i u Srbiji", rekao je Darko Bulatović, predstavnik Munich brenda u Srbiji.

„Munich X brend je zastupljen u svim najboljim multi brend koncept radnjama po svetu, pa je tako konačno stigao i u Srbiju, ekskluzivno u naš XYZ Premium Fashion store. Od ženskih modela preporučujemo Honey, sa sakrivenom punom petom, koja je veliki trend, a od muških Office i Goal, Office kao odličan model baš za jesen/zimu, a Goal kao tradicionalni Munich model", navodi Sandra Pejović, XYZ menadžer Premium komunikacija.

Munich X obuća je pravljena od najkvalitetnije kože i pažljivo biranih tekstilnih materijala.

Priča o španskom porodičnom brendu obuće Munich X počinje 1939. godine u malom mestu pored Barselone. Munich X je jedan od brendova koji u jednom modelu spaj naprednu sportsku tehnologiju i uvek omiljene modne oblike.

Tradicija luksuza ga prati od samog početka, čime je Munich X dobio entuzijaste i iz sportskog i iz modnog sveta.

XYZ Premium Fashion Store, čija misija je da u Srbiju dovede najbolje brendove mode, svim ljubiteljima kvalitetne i modne sportske obuče nudi velik broj Minich X modela, među njima i Honey, koji su ove sezone pravi modni hit.

Munich X je u Srbiji dostupan u XYZ Premium Fashion Store, Ušće Shopping Centar, Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track