GLASAJTE NA FB: Siniša i Andželik vode u trci za najleši par Južne Afrike!

Nagrada besplatno venčanje

GLASAJTE NA FB: Siniša i Andželik vode u trci za najleši par Južne Afrike!

Zabava -
Srbin i Afrikanka upoznali su se u Škotskoj i zaljubili su se na prvi pogled danas

Siniša (28) i Andželik (24) su mladi sprsko-afrički par. Zaljubili su se pre pet godina u Škotskoj, a svoje gnezdo svili su u Južnoj Africi. Ovih dana kupe lajkove na Fejsbuku sa svih strana jer njihova fotografija vodi na izboru za najlepši par, a nagrada je - besplatno venčanje.

"Upoznali smo se u Škotskoj i to je bila ljubav na prvi pogled. Naši pasoši nisu bili među omiljenima u Evropi, pa smo se zajedno preselili u Južnu Afriku gde i danas živimo", započinje priču Siniša Nikolić (28) iz Zaječara koji je osvojio srce mlade Afrikanke Andželik Stinkamp (24).Siniša priča da ih je u Škotsku doveo Work&travel program. "Posle Škotske neko vreme proveli smo u Londonu, a posle toga smo zajedno posetili naše porodice u Srbiji i Južnoj Africi", rekao je Siniša i dodao da je mlada Andželik probala srpske specijalitete od kojih izdvaja sarmu i ajvar, ali i koktu.

"Svideli su joj se i Kalemegdan i Feliks Romulijana, a meni su se dopali biltong, safari i čakalaka", dodaje on.Inače, Siniša je iz Zaječara i diplomirani je inženjer industrijskog menadžmenta, dok je Endži, kako je iz milošte zove, veb-developer.

"Preselio sam se u Južnu Afriku 2010. da bismo mogli ponovo da budemo zajedno. Trenutno zajedno vodimo supermarket u gradiću Makuasi, a vikendima putujemo, kampujemo, pecamo i izvodimo kuhinjske egzibicije. Ja volim da kuvam, a Afrikaneri obožavaju srpsku hranu", iskren je Siniša.

Do takmičenja je, kako kaže, došlo spontano. Posle romantične prosidbe na safari pikniku, planirali su venčanje."Razgledala je haljine u salonu venčanica "Klerksdorp weddings" i naišla na konkurs za venčanje. Prijavila se, ostavila našu fotografiju i nekoliko dana posle naša slika našla se na Fejsbuk stranici salona... I trka je počela", priča Siniša.

Trenutno vode na konkursu, a glasanje traje do 12. decembra.

Planiraju da se vrate u SrbijuSiniša i Andželik planiraju da se jednog dana presele u Srbiju. "Verovatno ćemo se preseliti u Srbiju, makar privremeno dok ne odemo dalje negde za EU, mada je malo nezgodno u Srbiji obezbediti papire i naći posao kao stranac. Dugoročni cilj nam je povratak u UK", rekao je Siniša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track