Do 47% popusta za letovanje

Agencija Travelland

Do 47% popusta za letovanje

Zabava -
Iskoristite priliku i rezervišite apartman za svoje letovanje do 16.02.2015. jer samo do tada važi popust od 20%.

Turistička agencija Travelland za svoje putnike i dalje kreira letnje aranžmane uz neverovatne popuste do čak 47%. Sada zaista možemo dočekati novu godinu srećni uz činjenicu da smo sebi obezbedili letnji odmor po najpovoljnijoj ceni

Što se tiče letnjih aranžmana za boravak u hotelima u Grčkoj tiče, pravi hit biće ostrvo Evia. Gosti imaju priliku da iskoriste pravu 'First Minute' akciju i uživaju u hotelskom smeštaju na ovom ostrvu uz popust i do 47%. Izdvajamo Holidays in Evia Hotel 4* Eretria-Evia. Tu je i poznati Eretria Village Resort 4* Eretria u kojima možete obezbediti svoje rajsko letnje uživanje uz pomenuti popust do 47%. U ponudi su i već popularni hoteli Porto Carras Meliton Thalasso Hotel & Spa 5*, i Porto Carras Sithonia Sithonia Thalasso Hotel & Spa koji svojim gostima nude boravak uz popust do 32%. Trend ekskluzivne i jedinstvene ponude hotelskih popusta, agencija Travelland nastavlja kada su u pitanju porodice, pa tako možete izvršiti rezervaciju za hotel Cronwell Platamon Resort 5* koji osim popusta nudi GRATIS ZA DVOJE DECE DO 16 GODINA . ’First Minute’ popusti za većinu hotela važe do 31.12.2014. Zato je bitno požuriti i iskoristiti najviše. U tom smislu izdvojili bismo hotele Flegra Palace Hotel 4*Pefkohori i Kamari Beach Thassos 3* Potos koji gostima nude rezervaciju uz 37% popusta. Grand Victoria Hotel 3* Hanioti, Aristoteles Holidays Resort & Spa 4*Uranopolis, Alexandros Palace Hotel & Suites Uranopolis 5* i Grand Otel 4* Hanioti možete rezervisati uz popust do čak 32%

Boravak u hotelu Corfu Senses Resort 3* na Krfu možete rezervisati uz popust do 27%, a u hotelu Marthas Haus 4* Gerakini uz popust do 22%. Još jednom napominjemo da pomenuti popusti važe za rezervacije do 31.12.2014. tako da sebi možete priuštiti predivan poklon za doček nove godine.

Ne smemo da ne spomenemo hotele kojima se naši gosti iz leta u leto ponovo vraćaju kao što su Theoxenia Hotel4* Uranopolis, Pallini Beach Hotel 4* Kalitea, Athos Palace Hotel 4* Kalitea, Portes Beach Hotel 4* Potidea, Alexander The Great Hotel 4* Kriopigi i Possidi Paradise Resort 4* Possidi svojim gostima nude popust do čak 34%. Omiljeni hoteli naših gostiju su i dva prepoznatljiva hotela na ostrvu Tasos Alexandra Beach Spa Resort 4* Potos i Ilio mare Beach Hotel 5* koji dočekuju svoje goste uz popust do 27%. Ponuda hotelskog smeštaja ne bi bila raznolika kada ne bismo imali hotele na oblama Jonskog mora, Skiatosu, ostvru Samotraki, Aleksandropolisu, Krfu, Lefkadi i Olipijskoj regiji. Agencija Travelland čini postojeće popuste još većima tako što za svoje goste nudi dodatni ’agencijski popust’ na svaku hotelsku ponudu. Tako svaki popust bude još veći. Mnogi već znaju, da je turistička agencija Travelland ovlašćena od strane brojnih hotela u Grčkoj o ekskluzivnoj prodaji, a osim toga moguće je izvršiti rezervaciju za preko 200 hotela u brojnim letovalištima.

Omiljena destinacija – Halkidiki će svakako zadovoljiti sve ukuse i priuštiti svojim gostima pravi užitak i nezaboravan odmor. U ponudi agencije Travelland su već poznati apartmani na poluostrvu Kasandra u mestima Dionisos beach, Hanioti, Kalitea i Pefkohori ali, takođe ne manje prepoznatljivi i na poluostrvu Atos u mestima Nea Roda i Jerisos. Destinacija koja se sviđa našim turistima je i poluostrvo Sitonia, pa gosti agencije Travelland mogu uživati u apartmanima u Metamorfozisu. Iskoristite priliku i rezervišite apartman za svoje letovanje do 16.02.2015. jer samo do tada važi popust od 20%. Agencija Travelland je za određene polaske U MAJU, obezbedila PLAĆANJE SAMO DINARSKOG DELA ARANŽMANA.U ponudi turističke agencije Travelland su i aranžmani za putovanje po evropskim i svetskim metropolama. Aktuelne su još uvek rezervacije aranžmana za doček nove godine. Bilo bi zaista lepo dočekati novu godinu u romantičnoj Veneciji po ceni već od 99eur po osobi, uz obilazak Verone i Padove. U ponudi su naravno i ostale evropske destinacija kao što su Rim, Istanbul, Lisabon, Pariz i Ima dosta onih koji bi voleli da svoje slobodno vrememe provedu uz skijanje u mestima Borovec i Bansko. Pored Bugarske tu su i malo bliža skijališta Zlatibor, Kopaonik ili Stara planina.Očekujemo Vas i radujemo se Vašoj poseti u našim prostorijama u Dobračinoj 43 u Beogradu.Svakako posetite i našu web stranicu www.travelland.rs. Sigurni smo da ćete odabrati svoju destinaciju i iskoristiti priliku da Vam decembar bude uzbudljiv.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track