(VIDEO) KAD GOCA TRŽAN DRŽI VEVERICE NA OKU!
Foto: PR

(VIDEO) KAD GOCA TRŽAN DRŽI VEVERICE NA OKU!

Zabava -
Goca Tržan, Slaven Došlo, Marija Serdar i Niggor su samo neka od imena koja su učestvovala u sinhronizaciji novog filma ,,Alvin i veverice: velika avantura” koji u bioskope širom Srbije stiže od 24. decembra.

U novom nastavku filma ,,Alvin i veverice: velika avantura” Alvin, Teodor i Sajmon veruju da je Dejv odlučio da zaprosi svoju novu devojku u Majamiju. Ubeđeni da će da ih ostavi nakon veridbe pakuju kofere i kreću na put da ga spreče u tome. Imaju samo tri dana da ga zaustave ili će dobiti zastrašujućeg polubrata.

Mnoge poznate ličnosti su učestvovale u sinhronizaciji ovog filma na srpski i pri tome se sjajno zabavile. Komišinici Mis Prajs glas je pozajmila pevačica Goca Tržan, dok je mladi glumac Slaven Došlo, zvezda filmova ,,Panama” i ,,Pored mene”, dobio zadatak da dočara zloću Majlsa, potencijalnog brata Alvina i veverica. Pobednica Pinkovih zvezdica, Marija Serdar, glas je pozajmila neodoljivoj i svetski poznatoj pevačici Ešli Grej, dok je Niggor imao priliku da glasovno zameni čuvenog Redfua iz sastava grupe LMFAO. Pored njih u sinhronizaciji su učestvovali i Srđan Jovanović (Alvin), Milan Tubić (Teodor), Tomaš Sarić (Sajmon), Srđan Timarov (Dejv), Andrijana Oliverić (Samanta), Sofija Rajović (Novinarka) i još preko 15 učesnika. Za režiju sinhronizacije zadužena je Jelena Stojiljković.

www.mcf.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja