Najbolje obučeni frajeri na crvenom tepihu
Foto: Profimedia, Mens Health

OSKAR 2016: NAJSTILIZOVANIJI GLUMCI

Najbolje obučeni frajeri na crvenom tepihu

Zabava -
Sinoć je u dvorani Dolbi teatra u Los Anđelesu održana 88. dodela Oskara, a ovih 5 glumaca je osvojilo simpatije svih modnih eksperata.

EDI REDMEJNPopularni glumac je definitivno jedan od najstilizovanijih glumaca današnjice. Iako mu je izmakao Oskar za najbolju mušku ulogu u filmu „Dankinja“, britanski glumac je osvojio sve simpatije modnih eksperata na crvenom tepihu, piše Men's Health Srbija.

Ovog puta se odlučio za klasičan crni smoking u kombinaciji sa belom košuljom i crnom leptir mašnom. Ovom odevnom kombinacijom je posebno istakao svoju mršavu figuru, a poseban pečat je ostavio sakoom i cipelama od somota.

DŽARED LETODžared Leto ni ovog puta nije zanemario svoju sklonost ka eksperimentisanju u svetu mode. Crvenim tepihom je prošetao u crnom odelu, koje je iskombinovao sa crnom košuljom. Siluetu malo dužeg sakoa je naglasio crvenim linijama na ivicama. Važnost aksesoara je istakao crvenom leptir mašnom u obliku cveta, kao i interesatnim cipelama od somota sa zanimljivim belim detaljima.

FAREL VILIJAMSJedan od najbolje stilizovanih muškaraca na svetu i tvorac jednog od najslušanijeg muzičkog hita "Happy"se na dodeli Oskara pojavio u klasičnom odelu, koje je iskombinovao sa belom košuljom i crnom leptir mašnom.Ono što ovu odevnu kombinaciju čini upečatljivom jesu reveri na sakou, kao i njegov duži kroj, ali i podvrnute pantalone, koje predstavljaju hrabar modni potez. Podvrnutim pantalonama je naglasio fenomenalne klasične crne cipele.

MARK RAFALOMark Rafalo je svojom odevnim kombinacijom razrušio tabu da crna i teget boja nikako ne idu zajedno. Premda mu je izmakla zlatna statua za ulogu u filmu „Spotlight“, popularni glumac je zablistao na dodeli Oskara u fenomenalnoj odevnoj kombinaciji.Ovog puta se odlučio za elegantne crne pantalone i duži teget sako sa crnim reverima. Kompletnu kombinaciju je začinio klasičnom crnom leptir mašnom i satom.

LEONARDO DIKAPRIOOvogodišnji dobitnik Oskara u kategoriji za Najbolju mušku ulogu u filmu „Povratnik“, Leonardo Dikaprio, mogao bi da osvoji i nagradu za najstilizovanijeg muškarca na ovogodišnjoj dodeli nagrada Oskar.Za najglamurozniju noć je odabrao klasično crno odelo savršenih proporcija, koje mu je stajalo fenomenalno i ocrtavalo njegovu top formu. Kombinaciju je začinio crnom leptir mašnom i lakovanim crnim cipelama.SA SAJTA MEN'S HEALTH SRBIJA PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:Želite da smršate? Ove 3 namirnice morate da jedete svaki dan!Hoće li Planina odbraniti titulu najjačeg čoveka na svetu? (VIDEO)Piti vodu tokom jela – da ili ne?5 načina da postanete umetnik predigreUgojio se 31 kilograma kako bi jednoj devojci olakšao mršavljenje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja