POKLANJAMO VIKEND NA KOPAONIKU: Kurir.rs vas vodi na Music Week!

NAGRADNA AKCIJA

POKLANJAMO VIKEND NA KOPAONIKU: Kurir.rs vas vodi na Music Week!

Zabava -
Budite brzi i kreativni i dobro raspoloženi jer troje najboljih osvaja vikend na Kopaoniku, u Konacima, sa ulaznicama za Severinin i Željkov koncert

Povodom muzičkog spektakla na Kopaoniku, Kurir.rs je u dogovoru sa organizatorima festivala, produkcijom Sky Music i MK Mountain Resort , odlučio da obraduje tri svoja verna posetioca. Pored ulaznica za koncerte Severine i Željka Joksimovića, Kurir.rs u okviru ove zanimljive akcije poklanja vikend na Kopaoniku za tri najkreativnija učesnika. Nagrada je vikend za dve osobe na bazi polupansiona u apartmanima Konaci od petka 18. do nedelje 20. marta. Evo šta je potrebno da uradite kako biste učestvovali i možda osvojili ovu nagradu:- Snimite kratak video ili šašavu fotku koji prikazuju kako na kreativan način pretvarate slovo M u slovo W, kao konotaciju za festival Music Week. Evo kako je za nas to uradila Marijana Maćić, kako biste imali jasnije smernice.

-Tako snimljen video ili fotku treba poslati na adresu: nagradnaakcija@adriamedia.rs i postaviti na privatni Instagram profil sa „heštagovima“: #pretvorimuw ; #kopaonikmusicweek; #kurir- Tri je maksimalan broj videa/fotografija koje jedan učesnik može da pošalje- Nagradnu akciju ocenjivaće stručni žiri/komisija koja se sastoji od članova Music Weeka i Adria Media Grupe i, naravno, publika sa Instagrama.- Komisija će izabrati dva pobednika ove nagradne akcije, a treći dobitnik će biti autor videa ili fotografije koji bude imao najviše lajkova na Istagramu za svoje delo.- Prilikom slanja u mejlu navedite ime i prezime, datum rođenja i kontakt telefon (ovi podaci su obavezni kako bismo naknadno kontaktirali sa vama).Dobitnici u ovoj nagradnoj akciji biće proglašeni u petak 11. marta. Imena i radovi će biti postavljeni na našem sajtu, a sa dobitnicima ćemo kontaktirati kako bi proveli divan vikend na Kopaoniku. Prevoz do Kopaonika nije uključen u nagradu.Pustite mašti na volju, šalite se, šaljite i postavljajte video maaterijale, širite vest da dobijete što više lajkova i osvojte ove fenomenalne aranžmane! Za sve goste MK Mountain Resort-a sadržaji festivala uključeni su u cenu smeštaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track