EKSLUZIVNO: ENRIKE IGLESIAS TAJNO ODRŽAO TONSKU PROBU U BEOGRADU!
Foto: PROMO

EKSLUZIVNO: ENRIKE IGLESIAS TAJNO ODRŽAO TONSKU PROBU U BEOGRADU!

Zabava -
U Beogradu ove nedelje, iznenada se pojavio Enrike Iglesias kako bi održao prvu tonsku probu pred koncert 10. maja u Kombank Areni!

Na iznenađenje mnogih Beograđana, pop mega zvezda stigla je nenajavljeno u pauzi svetske turneje ‘’Sex and love’’ u Sky music centar, kako bi odradio tonsku probu i proverio tehničke uslove koje ga očekuju 10. maja u Areni.Uz svoje obezbeđenje, pravo sa beogradskog aerodroma ''Nikola Tesla'', Enrike je prvo posetio prostorije Sky music-a, a onda se uputio ka Šimanovcima u televizijski studio gde je bio gost.Kako je Enrike Iglesias otpevao ‘’Bailando’’ uz koreografiju koju će publika videti na beogradskom koncertu i koliko je vešt za klavirom marke Korg Kronos dok izvodi numeru ‘’Hero’’, pogledajte na ekskluzivnom snimku:

Not in love, Tonight, Do you know, Turn the night up, I like it, Bailamos, Ring my bells, Hero, Bailando

Multitalentovani i višestruko nagrađivani umetnik koji se, pored bogate muzičke karijere, dokazao i kao uspešni tekstopisac, producent, plesač i glumac, prodao je preko 100 miliona albuma širom sveta a prestižan magazine Billboard “krunisao” ga je sa čak dve laskave titule: “Kralj plesa – The King of Dance” i “Kralj latino popa – The King of Latin Pop”! Jedan je od retkih izvođača koji se može pohvaliti višemilionskom bazom fanova i sa preko milijardu pregleda samo jedne pesme na YouTubeu “Bailando''.Ulaznice su u prodaji po regularnim cenovnim kategorijama: 2990 din za parter, za sedenje od: 3690, 3900, 4590, 4990 i za fan pit 5990 dinara. Ulaznice mogu da se nabave na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra i preko sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.Ulaznice za koncert Enrika Iglesiasa u Beogradu, najniže su na celoj njegovoj svetskoj turneji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track