Filmovi, serije i televizija – gde god da si

Filmovi, serije i televizija – gde god da si

Zabava -

Televizija je prošla dalek put od svog početka, krajem 30-tih godina prošlog veka, do danas, kada televizijske i filmske sadržaje možemo da nosimo u svojim džepovima.

Televizija je prošla dalek put od svog početka, krajem 30-tih godina prošlog veka, do danas, kada televizijske i filmske sadržaje možemo da nosimo u svojim džepovima. Gledanje video sadržaja u pokretu nije više samo trend, već je postala navika velikog broja ljudi, a pred kompanije je postavljen zahtev da svojim korisnicima ponude servise pomoću kojih će TV program, filmove i serije moći da gledaju u svakom trenutku i na različitim uređajima.

Jedan od takvih servisa je i Vip Magic Box, servis uz koji je moguće gledanje najnovijih filmova, serija, dokumentarnih i animiranih filmova iz celog sveta. Moguće ga je koristiti kao aplikaciju za Android i iOS uređaje, a sav sadržaj moguće je gledati i na većem ekranu, putem web stranice www.magicbox.rs.

Korišćenje Vip Magic Boxa je veoma jednostavno. Potrebno je preuzeti aplikaciju za vaš Android ili iOS uređaj, ili posetiti sajt, registrovati se na servis, i u samo par klikova pokrenuti željeni film ili seriju. Prednost ovakvog gledanja video sadržaja je što ga možete pratiti na svom telefonu, tabletu, laptopu i to bilo kada i gde god da se nalazite. Potrebna vam je samo internet konekcija i stotine najboljih ostvarenja svetske kinematografije dostupni su vam na ekranu za manje od jednog minuta.

U Vip Magic Boxu nalaze se holivudski blokbasteri, kao i filmovi sa repertoara najvećih evropskih festivala, poput Kana, Venecije, Berlina i beogradskog Festa. Naravno, tu su i domaći filmovi i serije, a za najmlađe Vip Magic Box je spremio animirane sinhronizovane filmove. Svi filmovi i serije dolaze sa srpskim titlom, a većina njih je u HD rezoluciji (uz mogućnost promene na nižu po potrebi). Uz svako ostvarenje nalazi se trejler, opis, kao i ocena sa popularnog sajta IMDB.

Filmovi, serije i dokumentarci podeljeni su po žanrovima, za lakšu pretragu, a one koje želite uskoro ili ponovo da odgledate, možete da dodate u listu Omiljeno. Takođe, Vip Magic Box preporučuje filmove i serije u sekcijama TOP 10 i Najnovije, a nudi i pregled ostvarenja koja će uskoro biti u ponudi.

Vip je za sve svoje korisnike, koji potpisuju novi ili obnavljaju postojeći postpaid ugovor, omogućio besplatno korišćenje servisa u trajanju od dve godine. U okviru ove promocije (koja traje od 01. aprila do 31. maja), korisnici Vipa dobiće i 3GB internet saobraćaja za korišćenje aplikacije, svakog meseca. I svi ostali korisnici moći će da isprobaju kako servis funkcioniše zahvaljujući određenim besplatnim sadržajima, ili da uživaju u celokupnoj ponudi filmova i serija putem pretplate na servis.

Osim Vip Magic Boxa, Vip je u svoju ponudu uvrstio još jedan digitalni servis - Orion TV, jednu od trenutno najpopularnijih aplikacija na Google Play i Apple Store-u, koja korisnicima omogućava gledanje TV programa u svakom trenutku na mobilnim uređajima. Svi korisnici koji potpisuju novi ili obnavljaju postojeći postpaid ugovor, za vreme trajanja ove promocije moći će da gledaju 40-ak nacionalnih, regionalnih i svetskih kanala, koji tematski obuhvataju sve od informativnih i dokumentarnih, do filmskih i muzičkih sadržaja. Vip korisnici, koji se odluče za Orion TV aplikaciju, takođe će imati 3GB internet saobraćaja za korišćenje aplikacije svakog meseca, kao i besplatan pristup svim kanalima u ponudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track