KON TIKI: Halkidiki – četvorokrevetni apartman za 139 evra
Foto: PR

KON TIKI: Halkidiki – četvorokrevetni apartman za 139 evra

Zabava -

Halkidiki je jedan od najlepših kutaka Mediterana. Ili pravo mesto za nezaboravan odmor.

Živopisna naselja Afitos, Kriopigi, Polihrono, Hanioti, Pefkohori utapaju se u zelenilo oivičeno beskrajnim peščanim plažama i svako od ovih naselja ima neku svoju osobenost. Baš u ovom i ovakvom okruženju Agencija Kon Tiki je za svoje goste izabrala ono što usitinu vredi svakog uloženog evra. Čak i malo više jer Halkidiki je tamo gde se dobro letuje. S uživanjem i velikom radošću. More je prozračne plave boje s nijansama tirkiza i zelenog spektra. Plaže su uglavnom peščane sa zelenilom šuma i maslinjaka u zaleđu.... Duga šetališta, pitoreskna mesta s fascinantnim južnjačkim šarmom... Prodavnice i taverne, pogled na zalazak sunca. Na urabanizovanim prostorima izgrađeni su hotelski kompleksi. Plaže sa sertifikatom EU kao dokazom koliko je more bistro i čisto.

F1-apartman Nikifora 1U ovu priču, svojom posebnošću ali i onim što daruju gostima, klapaju se i apartmani Nikiforos 1 i 2 u Haniotiju na Halkidikiju. Uostalom, da nije tako o njima se ne bi pričalo kao o apertmanima koji su u poslednje dve godine ubedljivo najprodavaniji u ovom delu Grčke. Na srpskom tržištu možete ih iznajmiti u Kon Tikiju. Ukoliko se odlučite da 10 noći provedete u apartmanima Nikoforos 1, počev od 1.jula, 10 noći za dvokrevetni studio košta 209 evra po osobi odnosno 169 za trokrevetni sudio. Reč je naravno o najmu.

F2 – Nikiforas 2Za apartmane Nikoforos 2 priča je druga. Primer: 10 noći na bazi najma, u četvorokrevetnom apartmanu ili mezonetu košta 139 evra po osobi.Ne zaboravite da je juli period godine u kojem je Hanioti maksimalno sunčan ali ne i prevruć zahvaljujući šumovitom zaleđu, kao i da je kupanje u moru izuzetno zadovoljstvo. Plava zastavica na plaži nije samo pečat na kvalitet već i na čistoću vode što svemu daruje dodatnu dimenziju kao što je to i činjenica da ovi apartmani imaju oznaku” Kon Tiki kluba” što putnicima istoimene agencije nudi poseban tretman. Počev od kvaliteta smeštajne jedinice do animatora na srpskom jeziku koji je gostima Kon Tikija i bukvalno 24 sata na usluzi.

Do Haniotija, odnosno ovih apartmana, možete stići na tri načina:sopstvenim prevozom, autobusom agencije ili avionom. Ukoliko se odlučite za bus doplata na cenu aranžmana je 55 evra što podrazumeva povratnu kartu. Cena avio-karte do Soluna je 120 evra. Na početku ovog leta putnici Kon Tikija koristili su sve tri mogućnosti uz napomenu da su od početka sezone (22 maja) do 1.jula svi kapaciteti bili popunjeni. F3 – Vila PagidasUkoliko u istom okruženju želite nešto kvalitetniji smeštaj predlog je da letujete u Vili Pagidas koja takođe nosi oznaku “Kon Tiki klub”. Ukras je Haniotija. I u njoj je osnovna usluga najam…Podsećamo, da je Vila Pagidas za novu sezonu renovirana i da je sada idealan kutak za miran porodični odmor. Za 10 noći, počev od 1.jula, smeštaj u dvokrevetnom studiju košta 269 evra po osobi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track