ZADNJI TRENUTAK ZA LETOVANJE PREKO TRAVELLANDA
Foto: Promo

ZADNJI TRENUTAK ZA LETOVANJE PREKO TRAVELLANDA

Zabava -

Ukoliko razmišljate o LAST MINUTE PONUDAMA za letovanje u zadnji čas, onda je Travelland prava agencija za Vas.

Samo za Vas izdvajamo, popularnu destinaciju ovog leta. Otputujte na Siciliju i to avionom. Hoteli imaju odličnu uslugu a smešteni su na savršenim lokacijama. Iz agencije Travelland izdvajaju Villa Bianca Resort 4* koji se nalazi preko puta plaže u centru Đardini Naksosa, nedaleko od mora dočekuje Vas i Hotel Alexander 3*. Hotel Corallo 4* bi takođe mogao biti savršen izbor. Za preporuku je i Villa Athena Hotel 3* u centru Đardini Naksosa. Smeštaj rezervišete takođe u paket aranžmanu. Luksuzniji smeštaj bio HIT hotel Sporting Baia Hotel 4* koji se nalazi na samoj plaži i šetalištu.

Aranžmani sa avio prevozom na Halkidikiu su ovog leta zaista dostupni. U ponudi je hotelski i apartmanski smeštaj za termin boravka od 09.09. i to po specijalnim cenama uz uplaćen avio prevoz. Cene su po osobi, usluga može biti čak i All Inclusive u nekim hotelima, a cene se kreću već od 199eur. U agenciji Travelland su pripremili specijalnu ponudu hotela na Halkidikiu gde DETE IMA GRATIS AVIO PREVOZ posebno za termine boravka od 30.08. i 09.09. u hotelima Grand Otel 4* Hanioti ili Grand Victoria 3* Hanioti.

Naravno, ne smemo zaboraviti da je u ponudi i LAST MINUTE PONUDA za aranžmane sa uključenim autobuskim ili avio prevozom. Aranžmani obuhvataju prevoz i smeštaj na bazi 10 noćenja za termine u avgustu i septembru.

Izdvojićemo takođe i LAST MINUTE PONUDE HOTELSKOG SMEŠTAJA U GRČKOJ. Za one koji preferiraju Olimpsku regiju ali i All inclusive uslugu, Travelland izdvaja Olympian Bay 4* Leptokaria koji možete rezervisati uz neverovatnih 40% popusta.

Što se Halkidikia tiče, Uz savršenu uslugu, na plaži, dočekaće Vas u luksuznom hotelu Kassandra Palace Hotel 5* Kalithea uz popust do 36%. Hotel sa uslugom All inclusive koji posebno vole porodični gosti je i Village Mare 4* Metamorfosi. On svoje goste dočekuje uz čak 43% popusta ali su DECA DO 13 GODINA GRATIS u pojedinim vrstama soba. DVOJE DECE DO 10 GODINA LETUJE GRATIS, a drugo dete do 10 godina ima gratis bus prevoz i sve to uz popust do 18% u luksuznom hotelu Alexandros Palace Hotel & Suites 5* Uranopolis.

Samo u Travellandu, boravite u hotelima iz lanca G-Hotels. Athos Palace Hotel 4* Kalithea odobrava do 21% popusta. Hotel sa odličnom uslugom iz istog lanca, Pallini Beach Hotel 4* Kalithea pruža gostoprimstvo uz isti iznos popusta do 24%, dok će Vas luksuzni hotel koji zadovoljava sva čula Theophano Imperial Palace 5* Kalithea dočekati uz čak 31% popusta. Osim toga, možete iskoristiti i last minute ponudu za hotele u luksuznom Porto Carras Resortu i to u hotelima Sithonia Thalasso Porto Carras Hotel & Spa 5* i Porto Carras Meliton Thalasso Hotel & Spa 5* koji nude popust do 28%.

U Kavali se istakao hotel koji je već poznat gostima. Svojom arhitekturom već godinama privlači turiste luksuzni Lucy Hotel 5* Kavala. Rezervišite ovaj hotel samo u agenciji Travelland uz popust do 23%.

Međutim opet se vraćamo ekskluzivi jer samo u Travellandu možete rezervisati Grand Victoria Hotel 3* Hanioti uz 33% popusta i SPECIJALNOM PONUDOM ZA DVOJE DECE GRATIS. To je hotel apartmanskog tipa idealan za aktivan odmor. U istom mestu, ista ponuda Vas očekuje i u hotelu Hanioti Grand Otel 4*, a u susednom mestu Pefkohori, idealan za porodični odmor, uz uslugu All inclusive dočekuje Vas Pelli Hotel 3* uz specijalne ponude za polaske 30.08., 04.09. i 09.09.

Iskoristite NAJBOLJU PONUDU LAST MINUTE POPUSTA. Posetite tim poznate turističke agencije Travelland koji će Vam pomoći u izboru destinacije. Pogledajte aranžmane na web prezentaciji www.travelland.rs ili lično u njihovim prostorijama u Dobračinoj 43 u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track