LC Waikiki otvara desetu prodavnicu u Stadion Shopping centru u Beogradu,u subotu,03. decembra u 12h
Foto: Promo

LC Waikiki otvara desetu prodavnicu u Stadion Shopping centru u Beogradu,u subotu,03. decembra u 12h

Zabava -

Nakon samo godinu dana od ulaska na srpsko tržište, vodeći turski modni brand, LC Waikiki otvoriće svoju desetu prodavnicu u našoj zemlji.

Stadion Shopping centar u Beogradu će u subotu, 03. decembra postati nova omiljena destinacija za šoping Beograđana u ovom delu grada. Otvaranje je planirano za 12 časova uz kreativan program za najmlađe, uključujući aktivaciju oslikavanja lica najmlađih i klovn animaciju. Ovim povodom LC Waikiki je pripremio dodatnih 20% popusta na sve artikle koji nisu sniženi.

Nakon već otvorenih prodavnica u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Valjevu i Šapcu, LC Waikiki tim u Srbiji čini preko 200 zaposlenih, koji su doprineli da ovaj brend postane omiljena šoping destinacija. LC Waikiki nudi modne kolekcije za celu porodicu i sve uzraste, od odeće za bebe, do dece i tinejdžera, pa do kolekcija za žene i muškarce po veoma prihvatljivim cenama. Svi LC Waikiki maloprodajni objekti poznati su po toploj atmosferi i odličnoj organizaciji prodaje koja kupcima omogućava da lako i brzo pronađu sve što im je potrebno.

LC Waikiki – Bolji sa vama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track