TRAVELLAND PREPOLOVIO CENE ZA LETO 2017.
Foto: Promo

TRAVELLAND PREPOLOVIO CENE ZA LETO 2017.

Zabava -

Veliki broj popusta za letovanje 2017. godine, traje do 16.12. u turističkoj agenciji „Travelland“.

Naravno, u ovoj agenciji to je samo jedan mali deo od svih povoljnosti za rane uplate, pošto su pored leta odlične povoljnosti i za zimovanje. Najbolji mogući popusti za vaša putovanja su upravo sada i upravo u agenciji „Travelland“.

Pored specijalne akcije za zimovanje u Banskom, u ovom trenutku najveće popuste ostvaruju naši klijenti koji sada uplaćuju letovanje – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Za pojedine hotele cene su prepolovljene, za apartmane imamo sniženja do 20%, a tu su i sniženja za gradove Evrope. Decembar je mesec sniženja u agenciji „Travelland“. Do 16.12. možete iskoristiti fantastične popuste u dobro poznatim hotelima Sitonije: Lagomandra Beach Hotel 4* i Lagomandra Hotel & Spa 4* sa popustima do 27%. Na Atosu u agenciji „Travelland“ preporučuju hotele Theoxenia 4* sa popustom do 37% i Alexandros Palace 5* sa neverovatnim sniženjem cene do 42%, koje je takođe aktuelno zaključno sa 16.12. Posebno se izdvaja ponuda za hotel Porto Carras Sithonia 5*, kao jedan od najpoznatijih hotela na Halkidikiju za koji „Travelland“ trenutno odobrava popuste do neverovatnih 45%, kao i specijalnu ponudu u pojedinim terminima. Isti slučaj je sa luksuznim hotelom Porto Carras Meliton 5*, za koji se takođe nudi popust do 45 %. Ove povoljnosti su aktuelne do 16.12. pa ne treba gubiti vreme.Tradicionalno je najpopularnije poluostrvo Kasandra, gde se izdvajaju ponude za hotele Hanioti Grand Otel 4* sa 42% popusta i Hanioti Grand Victoria 2*+ sa sniženjem do 37% popusta. Ova dva hotela se izdvajaju po svojoj specijalnoj akciji za dvoje dece gratis. Hotel Anna 3* u Pefkohoriju nudi sličnu specijalnu ponudu za roditelje sa malom decom. Ne treba zaboraviti hotele Atrium 3* i Port Marina 3* sa odličnim popustima do 42% i do 37 %, koji su aktuelni zaključno sa 16.12. Za ostale destinacije u Grčkoj, turistička agencija „Travelland“ preporučuje luksuzne hotele Thassos Grand Resort 5* na Tasosu i Cronwell Platamon 5* na Olimpskoj regiji. Na ostrvu Tasos treba izdvojiti i hotele Alexandra Beach Spa Resort 4* i Ilio Mare Beach Hotel 5* sa 27% popusta, kao i hotel Royal Paradise Beach Resort 5* sa fantastičnih 42% popusta. I sve to do 16.12.Iako je uveliko aktuelna prodaja aranžmana za leto, zimska sezona još uvek traje, pa u agenciji „Travelland“ naročito izdvajaju odlične hotele u Bugarskoj, od kojih su najpovoljnije ponude za hotele u Banskom: Orphey 4* sa popustom do 29 %, Zara 4* i Bansko & Spa Holidays 4*. Ova tri hotela sa svojom specijalnom akcijom, za najatraktivnije termine, posebno se izdvajaju iz ponude agencije „Travelland“. Ovako fantastična ponuda za Bugarsku, trenutno ne postoji na našem tržištu.Predstojeći praznici su idealni za obilaske gradova Evrope, pa je “Travelland” pripremio popuste za uplate u narednim danima. Iz ponude novogodišnjih aranžmana izdvajamo one za nezaboravni Prag, romantičnu Veneciju ili fantastični Milano. Sniženja za rane uplate su aktuelna do 16.12. kako za ove gradove, tako i za mnoge druge. Obilazak gradova Evrope je izuzetnon atraktivan.

Praznična kupovina u agenciji “Travelland” se uvek isplati. Većina popusta se završava već 16.12. a celokupnu ponudu možete pogledati na internet prezentaciji www.travelland.rs ili lično na adresi agencije u Dobračinoj 43 u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track