SAJAMSKI POPUSTI U AGENCIJI TRAVELLAND
Foto: Promo

SAJAMSKI POPUSTI U AGENCIJI TRAVELLAND

Zabava -

Tokom ovogodišnjeg Sajma turizma, koji će trajati od 23. do 26. februara, turistička agencija „Travelland“ pripremila je neverovatne povoljnosti koje dostižu čak popuste u visini od 57%.

Nije beznačajna ušteda ukoliko upravo sada rezervišete svoje letovanje u agenciji „Travelland“.

- Obaveštavamo sve zainteresovane da će turistička agencija „Travelland“ raditi u subotu 25. i nedelju 26. februara – rekao nam je Milan Jovanić iz ove agencije. – Zbog velikog interesovanja tokom Sajma turizma imaćemo produženu radnu sedmicu, pa se nadamo da će svi zainteresovani uspeti da iskoriste popuste koje smo pripremili. Omiljena destinacija naših klijenata jeste Grčka, ali pored toga u ponudi imamo fantastične aranžmane za Siciliju, Bugarsku, gradove Evrope i sve to po nižim cenama.

Sa odličnim cenama u agenciji „Travelland“ posebno se izdvajaju luksuzni hoteli, kao što su: Cronwell Sermilia 5* sa popustom do 37%, Cronwell Platamon 5* sa 32% popusta, Porto Carras Sithonia 5* sa neverovatnih 50% popusta, Porto Carras Meliton 5* sa sniženjem do 35%. U ponudi su i dva potpuno nova luksuzna hotela: Thassos Grand Resort 5* sa najznačajnijim popustom od čak 57% i Miraggio Thermal Spa Resort 5* sa 35% popusta.

Treba imati u vidu da turistička agencija „Travelland“ organizuje čarter letove do Soluna, sa transferom do omiljenih hotela na Halkidikiju ili Olimpskoj regiji. Sa cenama karte od samo 120 €, putovanje do Grčke postaje pravi užitak. Pored čarter letova do Soluna, koje možete kombinovati sa različitim hotelima, u ponudi agencije „Travelland“ su i ostale Grčke destinacije sa avio-prevozom: Krf, Rodos, Kefalonija, Krit, Lefkada, Skiatos. Turistička agencija „Travelland“ preporučuje studia Michalis i hotel Ocean View 2* na Kefaloniji.

Iz svoje velike ponude agencija „Travelland“ preporučuje porodicama sa decom sve one aranžmane u kojima su deca gratis. Za porodice sa dvoje ili čak troje dece, u ponudi su hoteli: Pelli 3*, Anna Hotel 3* i Atrium 3* u Pefkohoriju, Grand Otel 4* i Grand Victoria 2* u Haniotiju, Grecotel Egnatia 4* sa ponudom za dvoje i troje dece gratis, Alexandra Beach 4* i Ntinas Filoxenia 2* na Tasosu, Alexandros Palace 5* na Atosu, Diaporos 3* na Sitoniji.

Sicilija je širom sveta poznata kao atraktivna turistička destinacija. Turisti mogu uživati u prelepim mestima kao što su Đardini Naksos ili Taormina. Turistička agencija „Travelland“ za Siciliju preporučuje hotele Corallo 4*, Sporting Baia 4*, Villa Athena 3*, San Alphio Garden & Spa 4*. Za ove hotele odobravaju se odlični popusti tokom sajamske rasprodaje aranžmana.

Redovni klijenti agencije „Travelland“ godinama koriste najbolju ponudu apartmana na Halkidikiju, a posebno u mestu Pefkohori. Naravno, u ponudi su i ostala mesta popularnog Halkidikija: Hanioti, Polihrono, Kalitea, Dionisos, Nea Roda, Jerisos. Popusti do 20% čekaju sve zainteresovane tokom ovogodišnjeg sajma turizma.

Hit putovanja za gradove Evrope posebno su aktuelna tokom prolećnih praznika, pa već sada treba izvršiti rezervaciju. U agenciji „Travelland“ posebno se izdvajaju Prag, Venecija i Milano, ca cenama od 59 € za paket aranžman po osobi.

- Naglašavam da turistička agencija „Travelland“ ne izlaže svoju ponudu direktno na Sajmu turizma – zaključio je Milan Jovanić. – Sve zainteresovane sačekaćemo u našim prostorijama na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Radićemo tokom celog vikenda: u subotu 25. i nedelju 26. februara. Za više informacija posetite naš sajt www.travelland.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track