KORISNO, A JEFTINO: Evo kako da napravite 3x više mesta u svom ormanu!
Foto: PR

KORISNO, A JEFTINO: Evo kako da napravite 3x više mesta u svom ormanu!

Zabava -

Želite da odložite zimsku garderobu, ćebad, jorgane, jastuke, jakne, džempere i druge odevne predmete koje sezonski koristite? Sada je bar to lako – sa vakum kesama za odlaganje odeće koje možete kupiti OVDE i OVDE uštedećete prostor i zaštiti svoje stvari od od vlage, vode, insekata, prašine i drugih spoljašnjih uticaja!

Vakum kese su savršen način da odložite sve one stvari koje vam zauzimaju toliko mesta u ormanu, a koje nećete nositi do sledeće sezone. Vakum kese koje OVDE i OVDE možete kupiti na VELIKOM POPUSTU napravljene su od visokokvalitetnog materijala i sa njima nećete morati da brinete o odeći koju odložite jer će je maksimalno štititi.

Ove van svih granica korisne kese su izuzetno jednostavne za korišćnjenje: ubacite odeću tako da ostavite malo praznog prostora, zatvorite je, a potom usisivačem izvučete iz nje sav vazduh zahvaljujući otvoru na vrhu kese. Tako odložena odeća zauzimaće neverovatno manje mesta, a kada dođe vreme da je izvadite biće ista kao onoga dana kada ste je stavili – čista i neizgužvana.

Sa ovim specijalnim kesama stvari možete odložiti ne samo u kući, već i na tavanu, u podrumu, garaži i znaćete da su bezbedne. Vakum kese su takođe idealno rešenje i za sve one koji na put žele da ponesu više stvari u svom koferu. Štede prostor u koferu i skraćuju vreme potrebno za pakovanje. Pogledajte kako su praktične i lake za korišćenje:

Iskoristite ovu neverovatnu AKCIJU i kupite svakom preko potrebne vakum kese po vrtoglavo niskoj ceni!

Poručite telefonom na broj 011/3 111 300 ili OVDE i OVDE non stop

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track