MENJAMO DESTINACIJE, ALI UVEK SA AGENCIJOM TRAVELLAND
Foto: Promo

MENJAMO DESTINACIJE, ALI UVEK SA AGENCIJOM TRAVELLAND

Zabava -

Trudimo se da svake godine putujemo na neku novu destinaciju, ali agenciju ne menjamo. I ove godine smo požurili da iskoristimo popuste koje agencija „Travelland“ odobrava do kraja marta.

Mnogi povezuju Halkidiki sa letovanjem koje podrazumeva najam apartmana, ali ovo poluostrvo je bogato izuzetnom hotelskom ponudom. Luksuzni hoteli kao što su Porto Carras Sithonia 5*, Miraggio Thermal Spa 5* ili možda nešto manje luksuzni Athos Palace 4* ili Pallini Beach 4*, pružaju svakom turisti vrhunski užitak. Martovski popusti u agenciji „Travelland“ mogu vaše snove približiti realnosti.

Zaista je svako u Srbiji čuo za poznata tri prsta Halkidikija: Kasandra, Sitonija i Atos. Međutim, u agenciji „Travelland“ primetili smo veliko interesovanje za grad Aleksandropolis, ostrva Evia i Tasos, poluostrvo Pelion, kao i sva ona ostrva Grčke do kojih se moži stići oganizovanim avio-prevozom: Krf, Kefalonija, Rodos, Skiatos, Lefkada, Krit...

U turističkog agenciji „Travelland“ zatekli smo veliki broj putnika koji su i za ovu godinu odabrali Grčku. – Odlučio sam se za reprizu sa agencijom „Travelland“ – rekao nam je Nebojša Pejović, koji je u ovoj agenciji uplatio letovanje u hotelu Thassos Grand Resort 5*. – Prošle godine smo imali prelepo letovanje u ovom istom hotelu, koji je tada tek bio otvoren. Rešili smo da sve ponovimo, ponovo u organizaciji agencije „Travelland“.

- Odlični popusti su nas ponovo naterali da u martu rezervišemo letovanje – rekao nam je Igor Gladović. – Prošle godine smo sa agencijom „Travelland“ putovali na Sitoniju. Ove godine će to biti ostrvo Evia i hotel Grand Bleu 3*.

S’ obzirom da je kraj marta meseca, nije ništa neobično što u „Travelland“-u turisti u ovolikom broju uplaćuju letovanje za jul, avgust, septembar. Popusti su ono što opredeljuje turiste da na vreme isplaniraju svoje letovanje, a u „Travelland“-u trenutno možete iskoristiti sniženja do čak 45%. U ovoj agenciji smo sreli i ljubitelje apartmana, koji su prvi put odabrali hotel:

- Godinama iznajmljujemo apartmane u agenciji „Travelland“ – rekao nam je Dragan Čančarević. – Ove godine smo se ipak odlučili za bungalove u hotelu Olympion Melathron 2* u Platamonu. U ovom hotelu cela porodica može letovati po cenama od 389 € do 829 €, sa uslugom polupansion. Dvoumili smo se između ove ponude i hotela Diaporos 3* na Sitoniji, ali je ipak odlučeno da ovaj put to bude Olympion Melathron 2*.

Porodice sa decom dobro znaju da „Travelland“ godinama unazad izdvaja posebne aranžmane za dvoje ili čak troje dece gratis. Za ovo leto „Travelland“ preporučuje hotele Ismaros 4* i Grecotel Egnatia 4* u Aleksandropolisu, Alexandros Palace 5* na Atosu, Pelli Hotel 3* i Atrium 3* u Pefkohoriju, hotele Grand Otel 4* i Grand Victoria 3* u Haniotiju. I još mnogo toga. U ponudi agencije „Travelland“ su novi apartmani od ove godine, a sa popustima do čak 20%.

- Prošle godine smo dosta novca uštedeli rezervacijom u martu – rekla nam je Nataša Barbara. – Za ovo leto razmatramo ponudu za Kefaloniju ili možda Siciliju, avionom. Trudimo se da svake godine putujemo na neku novu destinaciju, ali agenciju ne menjamo. I ove godine smo požurili da iskoristimo popuste koje agencija „Travelland“ odobrava do kraja marta.

Uverili smo se u agenciji „Travelland“ da je dosta toga već potpuno rasprodato, pa je neophodno požuriti i izvršiti rezervaciju do kraja marta meseca. Svi zainteresovani mogu dobiti informacije na adresi agencije u Beogradu, Dobračina 43 ili možete posetiti zvaničnu internet prezentaciju agencije: www.travelland.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track