ČEŠLJANJE PASA I MAČAKA: Bezbolno odmrsite dlaku vašeg ljubimca (VIDEO)
Foto: Promo

ČEŠLJANJE PASA I MAČAKA: Bezbolno odmrsite dlaku vašeg ljubimca (VIDEO)

Zabava -

Nema više mučenja, preznojavanja, čupanja dlake, jurenja psa ili mačke po kući ili dvorištu svaki put kada dođe vreme za češljanje! Konačno se pojavilo nešto što će vam neverovatno olakšati ovaj posao i učiniti da u tome uživate i vi i vaš ljubimac, nešto čime su oduševljeni svi oni koji znaju koliko je nekada teško izboriti se sa psećom i mačjom dlakom – Knot Out električna četka za pse i mačke!

Ova do sada neviđeno efikasna četka je idealno rešenje za četkanje i najućebanije dlake! Ona u svega nekoliko jednostavnih poteza uklanja sve čvorove i upetljane niti koje su se stvorile na krznu Vašeg ljubimca. Toliko jednostavna za upotrebu da nećete moći da poverujete svojim očima, a trenutno je možete kupiti OVDE po SNIŽENOJ CENI OD 790 DIN!

Na vrlo jednostavan način pritiskom na dugme Knot Out-a aktiviraju se sitne oštrice koje ne dolaze u dodir sa kožom vašeg ljubimca, rotiraju se i svaki čvor se lako i jednostavno odstranjuje, a nežni zupci tokom raščešljavanja vrše i masažu tokom četkanja. Pogledajte u sledećem videu kako se lako koristi:

Zamršene dlake vašeg ljubimca od sada imaju svoj velikog protivnika - Knot Out četku!

Poručite dok traju zalihe putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track