U AGENCIJI TRAVELLAND LETOVANJE VEĆ OD 39 €
Foto: Promo

U AGENCIJI TRAVELLAND LETOVANJE VEĆ OD 39 €

Zabava -

Ukoliko je neko mislio da to nije moguće, u turističkoj agenciji „Travelland“ možete uplatiti paket aranžman sa prevozom i smeštajem na 10 noćenja u Grčkoj, po cenama već od 39 € po osobi.

Kako se bliži turistička sezona, obično prolaze i popusti za rani buking. Međutim, u agenciji „Travelland“ još uvek imaju specijalne ponude koje traju tokom maja meseca. U ovom trenutku agencija „Travelland“ izdvaja specijalne akcije za paket aranžmane sa autobuskim prevozom i apartmanima na Halkidikiju, u Grčkoj. - Može se slobodno reći da letovanje u Grčkoj može biti jeftinije od ostanka kod kuće – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Imajući u vidu da imamo specijalne paket aranžmane po ceni već od 39 €, onda je to apsolutna istina. Uverili smo se da turistička agencija „Travelland“ nudi paket aranžman sa prevozom u vili Argo Beach u mestu Nea Plaja, po cenama već od 39 €. Poznati apartmani Tambos u Haniotiju mogu se uplatiti sa prevozom po ceni već od 69 € po osobi. Za popularni Pefkohori agencija „Travelland“ nudi boravak Aloni Palace 2, sa prevozom, po cenama već od 89 € po osobi. U mestu Polihrono moguće je boraviti u vili Adam II po ceni već od 69 € po osobi, sa autobuskim prevozom. - Pored specijalnih paket aranžmana, odobravamo popuste na celokupnu ponudu apartmanskog smeštaja – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – U agenciji „Travelland“ možete iznajmiti apartman u Grčkoj sa poputima do čak 20% posto. Popusti na apartmanski smeštaj traju tokom maja meseca.Iz bogate ponude apartmanskog smeštaja, agencija „Travelland“ izdvaja mesta Pefkohori, Hanioti, Polihrono, Kalitea, Nea Plaja, Jerisos, Nea Roda. I još mnogo toga. Ljubitelji hotelskog smeštaja mogu u agenciji „Travelland“ takođe iskoristiti povoljnosti koje su trenutno aktuelne. Naročito su popularni aranžmani za dvoje ili čak troje dece gratis.

Iz bogate ponude hotelskog smeštaja, turistička agencija „Travelland“ izdvaja odličnu ponudu za 13.06. u hotelu Cronwell Platamon Resort 5*, kao i ponudu za termin od 09.06. u hotelu Olympion Melathron 2*, na Olimpskoj regiji. Naravno, agencija „Travelland“ nudi i specijalne cene za ostale termine tokom celog leta. Izdvajaju se hoteli Ismaros 4* i Grecotel Egnatia 4* u regiji mesta Aleksandropolis, Porto Carras Sithonia 5*, Porto Carras Meliton 5*, Cronwell Sermilia 5* i Diaporos 3* na Sitoniji, Alexandra Beach 5* i Thassos Grand Resort 5* na Tasosu, Alexandros Palace 5* na Atosu, hoteli Pelli 3* i Atrium 3* na Kasandri. I još mnogo toga.- U fantastičnom hotelu Porto Carras Sithonia 5* moguće je letovati po ceni već od 1.301 € sa uslugom „all inclusive“ – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Hotel Porto Carras Meliton 5* možete uplatiti po ceni već od 1.026 € sa uslugom noćenje sa doručom. Pored ova dva luksuzna hotela, izdvojio bih i potpuno novi hotel Thassos Grand Resort 5* sa čak 37% popusta.Celokupnu ponudu turističke agencije „Travelland“ možete pogledati na sajtu www.travelland.rs ili sve informacije možete dobiti na adresi agencije u ulici Dobračina broj 43, u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track