Čarter let uz all inclusive boravak već po ceni od 259 evra
Foto: Promo

BIG BLUE: Buking za turska letovališta u permanentnom rastu

Čarter let uz all inclusive boravak već po ceni od 259 evra

Zabava -

Cene za letovanje u Turskoj, u agenciji Big Blue kreću se u rasponu od 259 evra pa do 999 evra za osam dana. U narednim danima očekuju se i last minute ponude za prve polaske.

Turskim hotelijerima se vraća osmeh na lice. Uprkos turbulentoj političkoj situaciji na globalnom nivou buking za letovanja u obe turske regije je u permanentnom rastu. Nemci, Britanci i turisti iz zemalja Skandinavije biće uz turiste iz Rusije, čini se, ovog leta najbrojniji gosti u Antalijskoj i Egejskoj regiji, Ne zaostaju, bar kad su u pitanju rezervacije, ni ljubitelji dobrog odmora iz Poljske, Češke, Belorusije, Ukrajine, Rumunije.

I među srpskim turistima je sve više onih koji se interesuju za uslove odmora u Kušadasiju, Marmarisu, Antaliji, Kemeru, Beleku, Bodrumskom poluostrvu...

Agencija Big Blue, vodeći tur operator u Srbiji kada je u pitanju tursko tržište, i za predstojeću sezonu za svoje klijente rezervisala je smeštajne kapacitete „pečatirane“ sa dve, tri, četiri i pet zvezdica u više od 300 hotela turske rivijere. Ono što je posebno zanimljivo jeste podatak da se iz dana u dan povećava se ne samo broj rezervacija već i uplata za ove araktivna letovanja. Uglavnom je reč o onima koji se već jednom ili više puta bili gosti Big Blua i koji iz Turske nose više nego lepe uspomene.

Stroga lokalna kategorizacija hotelskih smeštaja učinila je da hoteli u Turskoj sa dve ili tri zvezdice daruju gostima neuporedivo više nego smeštajni kapaciteti sa istim brojem zvezdica u nekim drugim zemljima. Uz maksimalan komfor i brojne druge sadržaje tu je i bogat izbor jela i pića što i te kako prija srpskim turistima.

Treba, takođe, naglasiti i to da su turski hoteli ili resorti različito pozicionirani. Ima i onih koji su u samim gradovima a opet blizu plaža ali i onih, što je slučaj s većinom resorta, koji su izdvojeni iz grada i čine celinu za sebe. Skoro svi su na sopstvenim plažama i u okruženju zelenila ali i sa fascinantinm sadržajima, počev od atraktivnih akva-parkova do brojnih sportskih terena i welnes&spa cenatara, koji podjednako zanimljivim čine odmor i mlađih i starijih gostiju.

Jedan od razloga zašto se srpski ljubitelji odmora uprkos svemu interesuju za Tursku jeste i činjenica da je agencija Big Blue obezbedila više od 70 hotela u kojima je boravak za dvoje dece, čak i do 18 godina, besplatan.

(Antalijska regija, hoteli - gratis smeštaj za dvoje dece; Egejska regija, hoteli - gratis smeštaj za dvoje dece.

Deo pogodnosti odnosi se i na prevoz. Agencija Big Blue i ovog leta podiže svoje čartere za sa sletanjem na aerodromima u Bodrumu (prvi polazak 16/06; poslednji polazak 08/09) i Antaliji (prvi polazak 27/05 ; poslednji polazak u sezoni 08/10. ). Smene su koncipirane na 8,11,12 i 15 dana uz bitnu napomenu da skoro svi avioni iz Beograda poleću u jutarnjim satima. I transferi od turskih aerodroma do odredišta, su brzi i maksimalno udobni zahvaljujući komfornim autobusima sa klimom.

Letovanje u Turskoj ne znači samo vrhunski komfor i uživanje na bazenima, plažama i suncu. Odlazak put ove zemlja na dva kontinenta svojevrstan je i iskorak u istoriju i civilizacijsko bogatstvo ovog prostora. Mnogi ne propuštaju da vide Efes, Pamukale, Hijarapolis, Perge, Demre, Kekirovu...S razlogom jer doživljaj svega letovanju daruje dimenziju više.

I za kraj cene. U agenciji Big Blue kreću se u rasponu od 299 evra pa do 999 evra za osam dana. U narednim danima se očekuju se i last minute ponude za prve polaske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track