TRAVELLAND: LAST MINUTE TOKOM CELOG VIKENDA
Foto: Promo

TRAVELLAND: LAST MINUTE TOKOM CELOG VIKENDA

Zabava -

Zaključno sa 14. junom, turistička agencija „Travelland“ nudi veliki broj specijalnih ponuda za hotele u Grčkoj, kao i popuste na paket aranžmane za Siciliju. Zbog velikog interesovanja u vezi sa „last minute“ ponudama, turstička agencija „Travelland“ će raditi u nedelju 11.06. od 10 H do 17 H.

- Do 14.6. svi zainteresovani mogu iskoristiti neku od naših atraktivnih „last minute“ ponuda – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Upravo zbog velikog interesovanja za aranžmane koji su na specijalnim ponudama, odlučili smo da radimo u nedelju 11.06. pa svi koji nisu imali prilike da rezervišu putovanje, mogu to uraditi tokom celog vikenda.

Pre svega iz bogate ponude agencije „Travelland“ treba izdvojiti ponudu za hotele Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Meliton 5* za koje, pored sniženih cena, ova agencija ima raspoložive kapacitete u terminima koje nemaju druge turističke agencije. Po cenama već od 1.474 € za Porto Carras Sithonia 5* i već od 1.129 € za Porto Carras Meliton 5* cela porodica može letovati u jednom od najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj.

Na Olimpskoj regiji tursitička agencija „Travelland“ preporučuje specijalnu ponudu za hotel Cronwell Platamon Resort 5* sa cenom već od 1.158 €. Iz istog hotelskog lanca na Sitoniji, agencija „Travelland“ i dalje nudi neverovatnih 42% popusta za hotel Cronwell Sermilia 5*. Hotel Alexandros Palace 5* na Atosu moguće je uplatiti u agenciji „Travelland“ po cenama već od 915 €. Vrlo malo raspoloživih kapaciteta ostalo je u hotelu Theoxenia 4* po cenama već od 1.199 €.

- Poluostrvo Kasandra je svakako najpopularnija regija na Halkidikiju, za koju trenutno preporučujemo hotele Hanioti Grand Otel 4* i Hanioti Grand Victoria 2* - nastavio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Odnos cene i kvalieta je više nego dobar.

foto: Shutterstock/Ilustracija

Odličnu cenu imaju hoteli Pelli 3* u Pefkohoriju i Olympion Melathron 2* u Platamonu. Sličnu ponudu agencija „Travelland“ ima za hotel Diaporos 3* na Sitoniji, a hotel Vilaggio Maistro 3* na Lefkadi moguće je uplatiti po izuzetno sniženim cenama za termine u junu mesecu. Na ostrvu Tasos agencija „Travelland“ preporučuje novi hotel Thassos Grand Resort 4* i dobro poznati Alexandra Beach Resort 4*.

- Poslednjih nekoliko godina našu ponudu smo obogatili paket aranžmanima sa avio-prevozom za Siciliju – objasnio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Sicilija kao planetarno popularna destinacija bliža je sa našom „last minute“ ponudom. Sa cenama već od 379 € i gratis dinarskim delom aranžmana, Sicilija je za svaku preporuku.

Od hotela na Siciliji agencija „Travelland“ trenutno ima najpovoljniju cenu za hotel Corallo 4*. Pored ovog objekta treba obratiti pažnju na hotele Villa Athena 3* sa cenom već od 485 €, Sporting Baia 4* sa cenom već od 509 €, Sant Alphio Garden & Spa 4* sa cenom već od 675 €. I to nije sve. Bilo koji odabir na Siciliji nije greška, jer ko jednom vidi Siciliju kao da je video ceo svet.

Podsećamo sve zainteresovane da će tursitička agencija „Travelland“, pored standarno radne subote, omogućiti svima da rezervišu neku od „last minute“ ponuda i u nedelju 11.06. od 10 H do 17 H. Za više informacija možete posetiti zvaničnu internet prezetnaciju agencije: www.travelland.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track